Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

Τα μυστικά ομορφιάς της Gisele μπορείς να τα υιοθετήσεις κι εσύ

Είναι μία από τις πιο όμορφες γυναίκες αυτού του πλανήτη και ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα των τελευταίων ετών. Η Gisele Bündchen, η Βραζιλιάνα ξανθιά οπτασία, μας έχει χαρίσει μοναδικές στιγμές μόδας και ομορφιάς πάνω στα runways των μεγαλύτερων Οίκων Μόδας παγκοσμίως.

Πέραν, όμως, του θεσπέσιου κορμιού της που την έχει κατατάξει ανάμεσα στα καλύτερα top models της γενιάς της, η Gisele έχει και ένα υπέροχο πρόσωπο με αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Η Βραζιλιάνα καλλονή πριν λίγες μέρες έγινε 40 ετών και μόνο αυτό δε μαρτυρά το πρόσωπο και το δέρμα της. Η superstar μοιάζει πολύ νεότερη και αυτό δεν είναι τυχαίο. Μπορεί να έχει καλά γονίδια, όμως η ίδια έχει δηλώσει σε αρκετές συνεντεύξεις της κατά καιρούς ότι ποτέ δε βάζει σε δεύτερη μοίρα την εμφάνισή της. Όχι μόνο, γιατί έτσι έχει μάθει τόσα χρόνια λόγω modeling, αλλά κυρίως διότι όταν αισθάνεται ατημέλητη και απεριποίητη δεν μπορεί να πάρει τις σωστές αποφάσεις. Η καλή ή μη εικόνα της εξωτερικής της εμφάνισης επηρεάζει σημαντικά την ψυχολογία της.

Κι αν πιστεύεις ότι η Gisele Bündchen ξοδεύει αλόγιστα ποσά σε beauty προϊόντα ή κάνει θεραπείες που δεν μπορεί η κάθε μία από εμάς να ανταπεξέλθει οικονομικά, κάνεις λάθος. Η Βραζιλιάνα καλλονή ακολουθεί συγκεκριμένα μυστικά ομορφιάς εδώ και χρόνια, όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, τα οποία μπορεί κάθε γυναίκα να εντάξει στη ρουτίνα ομορφιάς της. Και κάπως έτσι η Gisele μας αφήνει να πιστεύουμε ότι ίσως είναι κι αυτή μία από εμάς…

Διάβασε ακόμα: Ξέμεινες από αποσμητικό; Χρησιμοποίησε αυτά τα 5 απλά υλικά


Πηγή