Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Τα μυστικά της Miranda Kerr για λαμπερή επιδερμίδα, που πρέπει να ξέρεις!

Αν κάτι δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει είναι πως η Miranda Kerr έχει- μεταξύ άλλων- λαμπερή και αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Άλλωστε, δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και έχουμε εντυπωσιαστεί. Ποιο είναι όμως, το μυστικό της skincare ρουτίνας της; Τι κάνει καθημερινά για να τη διατηρεί καθαρή; Η ίδια φροντίζει να μας λύσει κάθε απορία…

Το #1 trick της; Η σάουνα. «Λατρεύω πραγματικά να πηγαίνω στη σάουνα για να κάνω detox» αποκάλυψε η Miranda στο Instyle. Η αλήθεια είναι πως η σάουνα μαλακώνει- ανοίγει τους πόρους και τους καθαρίζει από τη βρωμιά και τα νεκρά κύτταρα που τους φράζουν. Και αυτή είναι μόνο η αρχή της skincare ρουτίνας της.

Μαζί με το detoxing σε υψηλές θερμοκρασίες, το 33χρονο μοντέλο παράλληλα, κάνει απολέπιση από την κορυφή μέχρι τα νύχια. «Είμαι μεγάλη fan του body brushing και ιδιαίτερα του dry body brushing (βούρτσισμα σε στεγνό δέρμα).Το λατρεύω» αναφέρει χαρακτηριστικά στην ίδια συνέντευξη και συνεχίζει «Βουρτσίζω την επιδερμίδα μου κάθε πρωί με θρησκευτική ευλάβεια. Τονώνει το λεμφικό σύστημα. Αποτοξινώνει το σώμα.»

ahlo19mudycjhkcyozzh

Όντως, το βούρτσισμα σε ξηρή επιδερμίδα με μία μαλακή, φυσική βούρτσα απολεπίζει βαθιά και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα. Μπορείς να κάνεις ελαφριές, κυκλικές κινήσεις σε όλο το σώμα, εκτός από την ευαίσθητη επιδερμίδα στο πρόσωπο και το στήθος, όπως προτέπουν οι δερματολόγοι. Και αν ψάχνεις για την τέλεια εναλλακτική… δοκίμασε το Clarisonic, που είναι πιο ήπιο.


Πηγή