Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Τα μυστικά των stars για να αντιμετωπίσουν την κυτταρίτιδα (part 1)

Το θέμα της κυτταρίτιδας είναι παντός καιρού και περίστασης! Μπορεί να κρύψαμε τα μαγιό μας βαθιά στην ντουλάπα, όμως αυτό δε σημαίνει πως δεν παραμένει ένας από τους beauty εφιάλτες μας. Γιατί μπορεί εύκολα να απαλλαγείς από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, όχι όμως και από την όψη πορτοκαλιού που ταλαιπωρεί πάνω από το 70% των γυναικών. Και ναι, μέσα σε αυτό το ποσοστό είναι και οι μεγαλύτερες stras του Hollywood, οι οποίες δίνουν καθημερινά τη μάχη τους εναντίον της. Ποια είναι όμως τα όπλα τους; Πώς αντιμετωπίζουν όλη αυτή την κατάσταση;

Έχουμε και λέμε:

 

Jennifer Lopez

Αυστηρή δίαιτα και σωστή διατροφή: Αυτό είναι το μυστικό για να διατηρεί το καλλίγραμμο κορμί της και φυσικά να αποτρέπει κάθε ίχνος κυτταρίτιδας από το να εμφανιστεί. Με τη βοήθεια του Howard Murad, MD, ο οποίος πιστεύει ότι ο καλύτερος τρόπος για να απαλλαγούμε από την κυτταρίτιδα είναι να «ενισχύσουμε» την επιδερμίδα μας με τις σωστές τροφές, η JLo έχει δηλώσει κατά καιρούς σε συνεντεύξεις της πως λατρεύει το σπανάκι- το οποίο μπορεί να καταναλώνει στο πρωινό, το μεσημεριανό και το βραδινό, το λιναρόσπορο, τα εσπεριδοειδή φρούτα, το μαρούλι, το iceberg και το ελαιόλαδο. Όλα αυτά συμβάλλουν στη μάχη κατά της κυτταρίτιδας.

Cameron Diaz

giphy

Οι σωστές τροφές: Ορκίζεται στις σπιτικές σούπες λαχανικών ενώ παράλληλα, τα όσπρια παίζουν σημαντικό ρόλο στη διατροφή της. Τέλος, δηλώνει λάτρης του πράσινου τσαγιού. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως έχει γράψεις ένα ολόκληρο βιβλίο (The Body Book) γύρω από τον υγιεινό τρόπο ζωής.

 

Miranda Kerr

tumblr mf8swwKFiC1qg0pt5o1 250

Η τεχνική χωρίς τις κρέμες: Όπως είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της στη Vogue : «Ακολουθεί τη μέθοδο του dry body brushing (μασάζ σε στεγνή επιδερμίδα) τα πρωινά καθώς αυτός ο τρόπος βοηθά την κυκλοφορία του αίματος, ενεργοποιεί τη λέμφο, κάνει ταυτόχρονα απολέπιση, και μειώνει την κυτταρίτιδα». Όσο για το αποτέλεσμα, μιας ματιά στο κορμί της Miranda θα σε κάνει να καταλάβεις…

 

Gwyneth Paltrow

glee jazzercise

Οι ειδικές ασκήσεις: H personal trainer της star, Lauren Roxburgh έχει βγάλει δύο ειδικές ασκήσεις με foam-roller που βοηθούν την ηθοποιό στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Η πρώτη στοχεύει στο πίσω μέρος των μηρών, και η άλλη στο εσωτερικό τους. Και οι δύο ασκήσεις θα πρέπει να επαναλαμβάνονται πέντε φορές την εβδομάδα για καλύτερα αποτελέσματα.

nk11666 1 cloudzoom

 

 


Πηγή