Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Τα πιο πολύτιμα makeup tips απευθείας από τον makeup artist της Beyoncé!

Για τον Sir John έχουμε μιλήσει αρκετές φορές. Είναι τα «μαγικά χέρια» πίσω από το μακιγιάζ της Beyoncé αλλά και πολλών άλλων celebrities όπως η Ashley Graham και η Joan Smalls. Φυσικά, δεν πρόκειται ποτέ να έχουμε την ευκαιρία τιμή να μας μακιγιάρει ο Sir John αλλά, μέσα από συνεντεύξεις που έχει δώσει και tips Που έχει ανεβάσει στο Instagram, Μπορούμε να ξέρουμε ποια είναι τα σημαντικότερα πράγματα που πρέπει να προσέχουμε στο μακιγιάζ. Ναι, θα τα βρεις παρακάτω! Έχουμε και λέμε…

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Painting an Angel ?⭐️✨✨ #history #shining #BKxSJ

A post shared by S I R J O H N (@sirjohnofficial) on Feb 16, 2017 at 4:23pm PST

Μην βάζεις μόνο μία απόχρωση μεικάπ
Το πρόσωπό σου δεν έχει πάντα το ίδιο χρώμα! Άλλη είναι η απόχρωσή του τον χειμώνα, άλλη το καλοκαίρι και άλλη το φθινόπωρο και την άνοιξη. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να έχεις δύο αποχρώσεις μεικάπ έτσι ώστε να μπορείς να τις αναμειγνύεις και να ταιριάζεις 100% το προϊόν με την επιδερμίδα σου. Κάτι ακόμα που πρέπει να προσέχεις, είναι να μην διαλέγεις πολύ ψυχρά μεικάπ για τον χειμώνα! Μιας που είσαι πιο λευκή, χρειάζεσαι μία λίγο πιο θερμή απόχρωση για να έχεις υγιή και όμορφη όψη.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

#MidasTouch ?

A post shared by S I R J O H N (@sirjohnofficial) on Jul 4, 2018 at 4:40am PDT

Φρόντισε το ρουζ σου
Είναι τόσο σημαντικό! Το ρουζ μας χαρίζει όψη υγείας και κάνει το πρόσωπό μας πιο φρέσκο. Είναι όμως και το προϊόν που «εξαφανίζεται» από το πρόσωπό μας γρηγορότερα από όλα. Ο Sir John προτείνει να περνάς πρώτα ένα κρεμώδες ρουζ στα μήλα σου και να το σταθεροποιείς με ένα ρουζ σε μορφή πούδρας, στην ίδια απόχρωση. Εκείνος κάνει ακριβώς αυτό και το ρουζ της Beyoncé δεν πάει πουθενά ακόμα και μετά από ώρες στη σκηνή!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

#thowback ish #twinning ??

A post shared by S I R J O H N (@sirjohnofficial) on Apr 20, 2017 at 10:10am PDT

Ξέχνα το contouring
Ο Sir John, όπως και εμείς, δεν αντέχει άλλο το βαρύ contouring και θεωρεί πως η μόδα του πέρασε πλέον (ελπίζουμε ανεπιστρεπτί). Για να τονίζεις τις γωνίες σου λοιπόν, προτείνει να διαλέξεις ένα ψυχρό μπρόνζερ σε απόχρωση που ταιριάζει το δέρμα σου και να παίξεις με τις λάμψεις. Πόσο συμφωνούμε μαζί σου master John…

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Happy Birthday sis!!! I’m inspired by you everyday?⭐️?? Love you @beyonce ??❤️#BKxSJ

A post shared by S I R J O H N (@sirjohnofficial) on Sep 4, 2016 at 6:38am PDT

Άλλαξε τον τρόπο που βάζεις κονσίλερ
Ένα πράγμα που ο Sir John επίσης δεν μπορεί να βλέπεις, είναι όλα εκείνα τα κορίτσια που φορούν άπειρο κονσίλερ και…. Για ακόμα μία φορά συμφωνούμε μαζί του! Το πολύ προϊόν κάτω από τα μάτια φαίνεται και, αν το συνδυάσεις με την τραγική πούδρα που φορούν όλες, έχεις αυτόματα απόλυτη κάλυψη αλλά και ένα «γερασμένο» αποτέλεσμα. Αντίθετα, ο Sir John προτείνει να βάλεις λίγη ποσότητα, να το απλώσεις με ελαφριές κινήσεις και να μην βάλεις τίποτα από πάνω. Το δέρμα σε εκείνη την περιοχή είναι φυσικά ματ και έτσι λίγη λάμψη δεν θα βλάψει!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by S I R J O H N (@sirjohnofficial) on May 3, 2017 at 6:52am PDT

Να αγαπάς τον εαυτό σου
Όχι, δεν είναι tip για μακιγιάζ αλλά tip ζωής! Ο Sir John δεν θέλει να προσπαθείς να γίνεις η Beyoncé, δεν θα συμβεί. Αυτό που είσαι είναι το καλύτερο για εσένα και πρέπει να αγαπήσεις τον εαυτό σου περισσότερο από όλους. Μπορείς να θαυμάζεις κάποιον αλλά δεν μπορείς να αμφισβητείς τον εαυτό σου!

Θα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!


Πηγή