Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Τα συστατικά που θα επαναφέρουν τη λάμψη της επιδερμίδας σου μετά τις διακοπές

Μπορεί η επιστροφή από τις διακοπές να σε βρίσκει κάθε χρόνο ξεκούραστη και αναζωογονημένη, όμως δεν συμβαίνει το ίδιο με την επιδερμίδα σου.

Η ηλιακή ακτινοβολία, οι υψηλές θερμοκρασίες, ο ξηρός αέρας από τα κλιματιστικά και φυσικά, το θαλασσινό αλάτι έχουν κάνει την επιδερμίδα σου να δείχνει θαμπή, ξηρή και ενδεχομένως ταλαιπωρημένη. Το αισθάνεσαι κάθε φορά που την αγγίζεις και το βλέπεις συχνά, όταν κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη. Ο ήλιος έχει κάνει την επιδερμίδα σου πιο σκληρή και ξηρή, ενώ ενδεχομένως έχει αφήσει και τα σημάδια του, δηλαδή… μερικές φακίδες ή αποχρωματισμούς, σε διάφορα σημεία του σώματός σου.

Έχεις κάθε λόγο, λοιπόν, να αφιερώσεις λίγο από τον χρόνο σου τώρα για να εμπλουτίσεις ή να αλλάξεις τη ρουτίνα περιποίησής σου και να επαναφέρεις την υγεία και τη λάμψη της επιδερμίδας σου έπειτα από τις διακοπές. Για να συμβεί αυτό, θα χρειαστεί να αναδιαμορφώσεις την καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας σου, δίνοντας έμφαση στα κατάλληλα συστατικά. Το ποια είναι αυτά, θα το ανακαλύψεις παρακάτω!

Διαβάστε περισσότερα στο epithimies.gr


Πηγή