Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Τα 14 πιο εντυπωσιακά beauty looks από το Vanity Fair Oscar Party

Μετά από μία αναλυτική ανασκόπηση θα μπορούσαμε να δηλώσουμε με σιγουριά πως το after party των Oscar 2018 -τουλάχιστον όσον αφορά την κατηγορία της ομορφιάς- δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από τη λάμψη και την ιδιαιτερότητα που είδαμε σε looks νωρίτερα στην απονομή. Συγκεκριμένα υπήρχαν 14 beauty εμφανίσεις διάσημων γυναικών στο Vanity Fair Oscar Party, που μας κέντρισαν το ενδιαφέρον σε τέτοιο βαθμό ώστε να τις κοιτάμε ξανά και ξανά, μήπως και καταφέρουμε να τις αντιγράψουμε. Μπορεί να εστιάσαμε στα χτενίσματά τους ή στα μακιγιάζ τους, ίσως και στα δύο. Το σίγουρο είναι πως έκαναν statement.

Ένα παράδειγμα είναι η παρουσία της Sienna Miller. To 50’s style στα μαλλιά της με τη ρετρό φράντζα και το ματ κόκκινο κραγιόν στα χείλη δημιούργησαν άψογο συνδυασμό.

Ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη προκάλεσε το μικροσκοπικό αξεσουάρ που στερέωσε στην πίσω πλευρά των μαλλιών της.

GettyImages 927435822

Εκκεντρική επίσης η Bleona Qeret. Αν και πολλοί έδωσαν περισσότερη βάση στο εντελώς διάφανο φόρεμά της (δε δείχνουμε τη φωτογραφία γιατί είναι απαραίτητη η γονική συναίνεση), οι γνήσιες beauty addicts δεν μπορούσαν να πάρουν τα μάτια τους από πού αλλού; Τα μαλλιά της φυσικά!  Παρατήτησε τον περίτεχνο κότσο στην κορυφή του κεφαλιού. Δεν μπορείς να ξεχωρίσεις αν οι αφέλειες είναι πραγματικές ή αποτελούν το τελείωμα μιας στριφογυριστής αλογοουράς που οι άκρες τις δημιουργούν το εφέ της αφέλειας. Εσύ τι πιστεύεις;

GettyImages 927435198

Νομίζεις ότι τελειώσαμε εδώ; Υπάρχει gallery που ακολουθεί με άλλες 12 φωτογραφίες που απεικονίζουν χτενίσματα και μακιγιάζ από το φετινό Vanity Fair Oscar Party τα οποία ξεχώρισαν.

 


Πηγή