Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Τα 14 must have "εργαλεία" για τέλεια βάση προσώπου

Το λέει και η λέξη από μόνη της… ΒΑΣΗ ! Η αρχή για να επιτύχεις ένα τέλειο μακιγιάζ εξαρτάται από το foundation, το primer, το κονσίλερ που θα επιλέξεις, αλλά και τον σωστό τρόπο με τον οποίο θα εφαρμόσεις όλα τα παραπάνω! Ακολούθησε τις συμβουλές μου και ανακάλυψε όλα τα νέα καλλυντικά που θα πρέπει να υπάρχουν στο νεσεσέρ σου για να καταφέρεις σαν επαγγελματίας μια αλαβάστρινη, απόλυτα φυσική όψη!

1. Βεβαιώσου πως το δέρμα σου είναι ενυδατωμένο και έτοιμο για το makeup περνώντας πρώτα μια ενυδατική ή τονωτική λοσιόν. Ακόμα και primer να θες να εφαρμόσεις ώστε να καλύψεις τους πόρους δε θα έχει σωστό αποτέλεσμα αν πρώτα δεν ενυδατώσεις σωστά την επιδερμίδα.

2. Είτε απλώνεις κονσίλερ είτε foundation, φρόντισε να γίνεται ταμποναριστά. Ένα ειδικό σφουγγαράκι θα σε βοηθήσει περισσότερο από τα δάχτυλά σου ώστε να μη δημιουργηθούν αποτυπώματα.

3. Για ανάλαφρο αποτέλεσμα μπορείς να αναμείξεις foundation με την ενυδατική σου κρέμα.

4. Η πούδρα δεν χρησιμοποιείται για τέλεια κάλυψη αλλά για σταθεροποίηση του foundation. Εκτός και αν αναζητάς μία γρήγορη λύση και ένα ανεπαίσθητο καμουφλάρισμα των ατελειών σε χρόνο dt.

5. Ολοκλήρωσε πρώτα το μακιγιάζ των ματιών, σβήσε μουτζούρες που μπορεί να έχουν προκύψει από τη σκιά, το μολύβι ή το αιλάινερ και έπειτα εφάρμοσε κονσίλερ. (Η μάσκαρα τελευταία σε σχέση με τα υπόλοιπα ) 

6. Πόνταρε σε ανοιχτόχρωμο κονσίλερ για να δώσεις “φως” στο βλέμμα.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

14 φορές που η Margot Robbie έπιασε ψηλά τα μαλλιά της και εντυπωσίασε στο κόκκινο χαλί!

S17 DIG BPSC Swipes GL SOC RGB

Αφού εμπέδωσες τις πολύτιμες συμβουλές που σου παραθέτω σε πιο κάτω gallery φωτογραφιών με τα πιο καινούργια προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά, ώστε να πετύχεις τέλεια βάση.

 


Πηγή