Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Τα 3 μεγαλύτερα λάθη που κάνεις όταν βάφεις μόνη σου τα νύχια σου

Η πανδημία του κορονοϊού μάς έκανε να ασχοληθούμε πάρα μα πάρα πολύ με τον εαυτό μας. Τόσο ψυχικά όσο και οπτικά. Κάναμε όλες ενδοσκόπηση, σκεφτήκαμε πολύ, αλλά περιποιηθήκαμε ακόμα περισσότερο την εμφάνισή μας. Μη μας πεις πως κι εσύ δεν έχεις κάνει άπειρες φορές μέχρι και σήμερα DIY μάσκες ομορφιάς και scrubs, γιατί δεν θα σε πιστέψουμε.

Μέχρι που… φτάσαμε να κάνουμε μόνες μας και μανικιούρ. Εκεί που είχαμε την άνεσή μας, την περιποίηση και εξειδίκευση των αγαπημένων μας μανικιουρίστ, καταλήξαμε να είμαστε υποχρεωμένες να ασχοληθούμε μόνες μας με τα νύχια μας. Βλέπεις, τα nail bars είναι κλειστά τόσο καιρό για την προστασία του κοινού από τον Covid-19, οπότε δεν είχαμε κι άλλη λύση.

Τα ευχάριστα νέα είναι πως, σύμφωνα με ανακοινώσεις της κυβέρνησης, στις 22 ή στις 29 Μαρτίου θα μπορούμε και πάλι να κλείσουμε το ραντεβού για το μανικιούρ μας μιας και τα nail bars πρόκειται να ανοίξουν. Μέχρι τότε, όμως, μήπως κάνεις επανειλημμένα κάποια λάθη στο DIY μανικιούρ σου με αποτέλεσμα να καταλήγει να χαλάει πολύ γρήγορα;

Μάλλον ναι… Τα λάθη που πιθανότατα κάνεις μπορείς να τα ανακαλύψεις στην παρακάτω gallery. Δεν σε αφήνουμε, όμως, έτσι! Θα βρεις και κάποια απαραίτητα beauty items που θα σε βοηθήσουν να κάνεις μανικιούρ στο σπίτι like a pro!

Διάβασε ακόμα: Αυτό το κάπως περίεργο skincare συστατικό χαρίζει ενυδάτωση μέχρι και 48 ώρες


Πηγή