Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Τα 3 προϊόντα που χρειάζεσαι για να πετύχεις ένα εύκολο, γιορτινό μακιγιάζ! (+Beauty Διαγωνισμός)

Χριστούγεννα στη γλώσσα των stylish girls σημαίνει δώρα, λαμπερά outfits και looks που σίγουρα ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα, τα καθημερινά. Τι γίνεται, όμως, όταν το πρωί πρέπει να πάς στο γραφείο και το βράδυ έχεις να βγεις, χωρίς να υπάρχει ο πολυπόθητος χρόνος για να αλλάξεις; Κι ενώ στο outfit σου μπορείς να πετύχεις τον τέλειο office-to-party συνδυασμό, στο μακιγιάζ τα πράγματα δυσκολεύουν. Γιατί μπορεί να λατρεύεις το glitter ή τις λάμψεις, αλλά σίγουρα δεν είναι πολύ κολακευτικό να τις φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ (πόσο μάλλον στο γραφείο)!

Και κάπως έτσι και κατόπιν της έρευνάς μας σταSephora, αποφανθήκαμε για τα 3-μόνο- προϊόντα από το αγαπημένο beauty brand, Too Faced, (που αν με ρωτάς, θα λατρέψεις από την πρώτη ματιά βλέποντας τις super συσκευασίες και θα βρεις αποκλειστικά στα Sephora), για ένα εύκολο αλλά παράλληλα άκρως γιορτινό μακιγιάζ, που θα διαρκεί για ώρες…

 

Τι θα χρειαστείς:

– Eyeliner για ένα sexy cat eye look

kolaz 03

Λίγα πράγματα συγκρίνονται με ένα σαγηνευτικό, sexy βλέμμα. Και ναι, το eyeliner είναι το βασικό εργαλείο για να το πετύχεις και να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου. Κι αν ψάχνεις για το πιο εξελιγμένο υγρό eyeliner της αγοράς, τo Sketch Marker της Too Faced είναι αυτό που ζητάς! Εμπνευσμένο από το ιαπωνικό στυλό καλλιγραφίας, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις όπως ένα λεπτό πινέλο και να κάνεις το cat eye look παιχνιδάκι! Η μαλακή μύτη δε γδέρνει την επιδερμίδα των ματιών, ενώ η εξαιρετική σύνθεσή του είναι ιδανική για να σχηματίσει λεπτή γραμμή στα μάτια σου  με φωτεινό και αδιάβροχο χρώμα.

Το καλύτερο; Είναι διαθέσιμο στα Sephora σε μια ποικιλία χρωμάτων, από παστέλ μέχρι φωτεινές και έντονες αποχρώσεις, ενώ μπορείς να συνδυάσεις δύο μαζί αποχρώσεις για ένα πιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα.

 

– Μάσκαρα για ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

photo 02

Και όχι δεν σου μιλάω για οποιαδήποτε μάσκαρα, αλλά για τη μάσκαρα της Too Faced που από το όνομά της και μόνο μπορείς να αντιληφθείς τα αποτελέσματα που θα έχεις στα μάτια σου! Ναι, αναφέρομαι στην  Better Than Sex Mascara που θα βρεις αποκλειστικά στα Sephora και θα απογειώσει το βλέμμα σου στην κυριολεξία με μία κίνηση! Χαρίζει όγκο, μήκος και κάνει τις βλεφαρίδες να δείχνουν πιο καμπυλωτές. Κι όλα αυτά, χάρη στο τέλειο βουρτσάκι σε σχήμα κλεψύδρας, που βελτιώνει τον τρόπο που το χρώμα “αγκαλιάζει” τις βλεφαρίδες!

 

-Sexy, σαρκώδη χείλη χωρίς υπερβολές

photo 01

Έχοντας πετύχει ένα super εντυπωσιακό αποτέλεσμα στα μάτια, περνάμε στα χείλη. Ναι, δεν θέλεις κάτι έντονο χρωματικά, αλλά από την άλλη και ποια μπορεί να αντισταθεί στα σαρκώδη και σαγηνευτικά χείλη; Το ροζ Lip Gloss Injection είναι αυτό που ζητάς και αυτό που θα σου εγγυηθεί ένα ακαταμάχητο αποτέλεσμα! Άπλωσε μία στρώση και αμέσως θα δεις τα χείλη σου να γίνονται πιο πλούσια. Άλλος ενας λόγος να το λατρέψεις; Τα φυσικά συστατικά του (όπως το έλαιο αβοκάντο και το έλαιο τζοτζόμπα) λειαίνουν και ενυδατώνουν τα χείλη! 

 

Και επειδή εμείς στο Queen.gr θέλουμε να λάμπετε αυτές τις γιορτές, μαζί με τα αγαπημένα μας Sephora δίνουμε σε 10 τυχερές από 1 Sketch Marker (απόχρωσης Deep Espresso ή Black).

 

Δηλώστε συμμετοχή στην ακόλουθη φόρμα και κάνετε το απόλυτο γιορτινό μακιγιάζ:

 

 


Πηγή