Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Τα 3 eyeliners που αξίζει τώρα να δοκιμάσεις

Το αιλάινερ θα αποτελεί πάντα all time clasic επιλογή μας και must have προϊόν στο νεσεσέρ μας. Όποια εποχή και αν διανύουμε, πάντα χρειαζόμαστε για το μακιγιάζ μας ένα αποτελεσματικό αιλάινερ, σε όποια απόχρωση και αν το επιζητά η κάθε μία. Φέτος, ξεφεύγουμε από το κλασικό μαύρο ή καφέ και τολμάμε έντονα χρώματα για ανατρεπτικά, καλοκαιρνά μακιγιάζ που θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

Δες τις 3 νέες αφίξεις της αγοράς

ALWAYS ON LIQUID EYE LINER

Ένα μακράς διαρκείας, αδιάβροχο eye liner, που δημιουργήθηκε για τους πολύ απαιτητικούς. Εύκολο στο κράτημα και με εργονομικές λαβές κατά μήκος του στυλό, όπου τα δάχτυλά σας μπορούν να ξεκουραστούν άνετα, το Always On Liquid Eye Liner κάνει οποιοδήποτε look να φαίνεται εύκολο στην εκτέλεση. Μπορείς να σχεδιάσεις εξαιρετικά λεπτές γραμμές ή να δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό, έντονο look σαν επαγγελματίας, χάρη στην ευέλικτη, εξαιρετικά λεπτή άκρη του. Η φόρμουλα απλώνεται ομοιόμορφα και με την ακρίβεια ενός μηχανικού μολυβιού, χαρίζοντάς τη μέγιστη ποσότητα μαύρου χρώματος με κάθε πέρασμα.

DIOR SHOW ON STAGE LINER

M709 DIORSHOW 2018 P06A Liners Mascara Waterproof L4 F39 copy

Ένα εξαιρετικά εύκαμπτο απλικατέρ επιτρέπει ακρίβεια για να βάφετε σύριζα στη γραμμή των βλεφαρίδων σας. Επιπλέον, η αδιάβροχη σύνθεση μακράς διάρκειας επιτρέπει χρώματα σταθερά και μακιγιάζ ματιών ανέπαφα όσες ώρες και αν περάσουν. Κάθε χρόνο, με την πείρα από τα παρασκήνια των φωτογραφίσεων και των επιδείξεων μόδας και με την έμπνευση του Peter Philips, Δημιουργικού Διευθυντή και Διευθυντή Εικόνας του Μακιγιάζ Dior, ο οίκος Dior δημιουργεί νέους συμμάχους για τα μάτια: τα προϊόντα Diorshow. Ο Dior, ένας γνήσιος “δημιουργός χρωμάτων”, αντλεί έμπνευση από τις νέες επαγγελματικές τεχνικές του θαυμαστού κόσμου δημιουργίας των επιδείξεων μόδας, ανεβάζοντας τον πήχη του χρώματος σε νέες κορυφές το 2018.

ESTEE LAUDER Little Black Liner

black 2ml

Ένα προϊόν 3 σε 1 που σου επιτρέπει να δημιουργήσεις ένα φυσικό, σοφιστικέ και ακραίο look. Με 2 μύτες και ένα χρώμα, προσαρμόζεται στις επιθυμίες σου με γρήγορη και ανθεκτική εφαρμογή. Το Little Black Liner χαρίζει έως και 10 ώρες άψογο look.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υγρά highlighters! Φέτος θα αποκτήσεις τη λάμψη που σου αξίζει!

 

 


Πηγή