Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Τα 7 πιο περίεργα beauty hacks που λατρεύουν οι stars

Εμείς οι γυναίκες κάνουμε πολλά για την ομορφιά μας. Ινστιτούτα επισκεπτόμαστε, καθαρισμό προσώπου κάνουμε στον δερματολόγο και ξοδεύουμε αρκετά χρήματα για beauty shopping.

Άλλες, βέβαια, χρησιμοποιούμε και φυσικά υλικά, όπως αβοκάντο, ζάχαρη και μέλι, για να φτιάξουμε σπιτικές συνταγές ομορφιάς. Λογικά κι εσύ κάνεις κάτι από τα παραπάνω και ίσως να φαντάζεσαι πως το ίδιο κάνουν και οι stars αυτού του πλανήτη.

Εγώ θα σου πω… Περίπου! Υπάρχουν μερικές celebrities που κάνουν όλα τα παραπάνω και άλλες που χρησιμοποιούν τα πιο περίεργα υλικά για να γίνουν ακόμα πιο όμορφες.

Το φυσικό beauty hack της Mariah Carey για ζουμερά χείλη

Μπρος στα κάλλη…

Μια ρήση λέει «μπρος στα κάλλη, τι είναι ο πόνος»! Όχι, οι celebrities για τις οποίες θα σου μιλήσω δεν κάνουν κάτι επίπονο για να διατηρούνται περιποιημένες και όμορφες.

Χρησιμοποιούν, όμως, περίεργα υλικά, που ίσως καμιά μας να μη σκεφτόταν να τα εντάξει στην beauty routine της. Η μουστάρδα, η κόλλα και η μπύρα είναι μόνο μερικά από τα… υλικά που ομορφαίνουν κάποιες stars.

Τα πιο περίεργα beauty hacks ever

#1 Η Sienna Miller χρησιμοποιεί κέτσαπ για να αποχρωματίσει τα μαλλιά της

Η Sienna Miller έχει βάψει αρκετές φορές τα μαλλιά της από ροζ, κόκκινα μέχρι σκούρα καστανά. Όταν θέλει, λοιπόν, να φύγει το εκάστοτε χρώμα και να επιστρέψει στο φυσικό της λούζεται με… κέτσαπ.

#2 Η Beyoncé χρησιμοποιεί κόλλα αντί για gel φρυδιών

Ο make up artist, Sir John, είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του ότι βάζει κόλλα αντί για eyebrow gel στα φρύδια της Beyoncé, ειδικά όταν έχει πολλή ζέστη. Έτσι, τιθασεύει τις τρίχες και τα φρύδια δείχνουν τέλεια.

#3 Η Blake Lively χρησιμοποιεί μαγιονέζα ως μάσκα μαλλιών

Το μυστικό για λαμπερά μαλλιά μάλλον βρίσκεται… στο ψυγείο σου. Αυτό τουλάχιστον πιστεύει η Blake Lively, η οποία χρησιμοποιεί ως μάσκα μαλλιών τη μαγιονέζα. Την απλώνει στα μαλλιά της από τη μέση ως τις άκρες, την αφήνει για μερικά λεπτά και έπειτα λούζεται κανονικά.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones)

#4 Η Catherine Zeta Jones χρησιμοποιεί μπύρα ως conditioner

Το DIY conditioner της ηθοποιού περιλαμβάνει μπύρα ανακατεμένη με λίγο μέλι. «Μυρίζω σαν τον πάτο του βαρελιού για μέρες, αλλά τα μαλλιά μου είναι τέλεια μετά», έχει δηλώσει η Catherine Zeta Jones.

#5 Η Chloë Grace Moretz πλένει με ελαιόλαδο το πρόσωπό της

Η ηθοποιός υπέφερε από κυστική ακμή και το ελαιόλαδο, όπως έχει πει, την έσωσε.

Μη φύγεις! Στην gallery σού έχω κι άλλα περίεργα beauty hacks των stars.

Cover photo: @beyonce 




Πηγή