Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Τα 7 ωραιότερα celebrity beauty looks της εβδομάδας – Πάρε ιδέες

Η αλήθεια είναι ότι το καθημερινό μακιγιάζ μου είναι ένα πολύ συγκεκριμένο τα τελευταία 3 χρόνια: concealer, ροζ ρουζ, καφέ σκιά με μαύρη μάσκαρα και nude ή ροζ κραγιόν (ανάλογα τα κέφια). Δύσκολα θα σηκωθώ το πρωί για τη δουλειά και θα αποφασίσω να βάλω ένα έντονο κραγιόν… Ή να κάνω κάτι πιο ιδιαίτερο στα μαλλιά μου.

Να που τελευταία, όμως, βαρέθηκα κι ήθελα αυτό το beauty inspo που θα με κάνει και κόκκινο lipstick να φορέσω και half up bun να πιάσω. Και το βρήκα! Μια ματιά στην τηλεόραση και στο Instagram feed μου ήταν αρκετή για να βρω τα πιο ωραία celebrity beauty looks της εβδομάδας. Πάμε να δούμε τι έκανε η Ελένη Μενεγάκη, η Κατερίνα Καινούργιου κι άλλες 5 celebrities;

Smile! 5 φωτεινά κραγιόν για να χαμογελάς με περισσότερη αυτοπεποίθηση

Η Ελένη Μενεγάκη με κυματιστά μαλλιά 70’s και έντονα μάτια

Ποιος μπορεί ν’ αντισταθεί στα γαλάζια μάτια της Ελένης Μενεγάκη; Πόσο μάλλον όταν αυτά είναι τονισμένα με αρκετές δόσεις μαύρης μάσκαρα και μαύρου eyeliner!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by @elenimenegaki

Το μακιγιάζ της παρουσιάστριας του MEGA ολοκληρώθηκε με διακριτικές δόσεις highlighter και ροζ κραγιόν, ενώ το χτένισμα ήταν απλό με ένα ξεχωριστό twist όμως. Όπως βλέπεις, η Ελένη έχει κάνει κυματιστά μαλλιά με ένα ιδιαίτερο πιάσιμο στη ρίζα που θύμιζε 70’s.

Η Βάσω Λασκαράκη με το πιο funky κραγιόν 

Το signature μακιγιάζ της Βάσως Λασκαράκη χαρακτηρίζεται από τις γήινες αποχρώσεις. Συνήθως, η ηθοποιός επιλέγει μπεζ, καφέ και χρυσές σκιές στα μάτια, με nude ή ροζ κραγιόν στα χείλη.

Να, όμως, που έκανε την ανατροπή και επέλεξε να φορέσει μοβ-βιολετί κραγιόν. Διατηρώντας το υπόλοιπο beauty look «ήσυχο» – με χαλαρές μπούκλες στα μαλλιά, καλοσχηματισμένα φρύδια και γήινες σκιές- η Βάσω άφησε το κραγιόν της να λάμψει.

Συνέχισε στην gallery για να δεις και τα υπόλοιπα celebrity beauty looks που ξεχώρισα αυτήν την εβδομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  • Το clean girl make up έχει γίνει viral στο TikTok – 5 βήματα για να το δοκιμάσεις κι εσύ

  • Το ένα καλύτερο από το άλλο – Τα 5 πιο hot make up trends της άνοιξης




Πηγή