Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024

Τα 9 μυστικά της Jennifer Lopez για λαμπερή επιδερμίδα

Αν υπάρχει μια star την οποία οι περισσότερες γυναίκες θαυμάζουμε, αυτή δεν είναι άλλη από την Jennifer Lopez. Η τραγουδίστρια είναι μια εξαιρετική performer, διαθέτει ένα υπέροχο σώμα στα 51 της, ενώ και η επιδερμίδα της είναι αξιοζήλευτη.

Μη μου πεις πως κι εσύ δεν έχεις ζηλέψει στα posts της στο Instagram αυτήν τη λάμψη που εκπέμπει το δέρμα της. Και μπορεί να σκέφτεσαι ότι αυτό είναι αποτέλεσμα μακιγιάζ, αλλά όχι! Δεν είναι μόνο αυτό.

Jennifer Lopez: Είναι η βασίλισσα του bronzer! Δες πώς θα γίνεις κι εσύ

Το απόλυτο skincare tip της Jennifer Lopez

Η λάμψη που εκπέμπει η Jennifer Lopez είναι ορατή σε κάθε εμφάνισή της. Σίγουρα θα θυμάσαι το performance της στο Super Bowl τον Φεβρουάριο του 2020, αλλά και το υπέροχο look της στην ορκωμοσία του Joe Biden.

Για αυτό το glowing skin, λοιπόν, ευθύνεται κατά βάση μία και μόνο συνήθεια της JLo: ο ύπνος. «Το νούμερο ένα tip είναι ο ύπνος. Ιδανικά, θα μου άρεσε να κοιμάμαι εννέα με δέκα ώρες, αλλά αν αυτό δεν είναι εφικτό, σίγουρα κοιμάμαι ένα οκτάωρο», έχει δηλώσει σε συνέντευξή της η star.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Οπωσδήποτε, όμως, η Jennifer Lopez έχει κι άλλα μυστικά ομορφιάς που ακολουθεί στην καθημερινότητά της και τα οποία έχει μοιραστεί πολλές φορές με το κοινό της.

Τα μυστικά λάμψης της επιδερμίδας της JLo

#1 Βάζει κάθε μέρα αντηλιακό από την εφηβεία της. «Είναι από τα πιο μεγάλα μυστικά μου. Και το προτείνω σε όλους. Κάθε μέρα το δέρμα μας δεν ταλαιπωρείται μόνο από την ηλιακή ακτινοβολία, αλλά και από τη φθορά του περιβάλλοντος. Και το αντηλιακό σε καθημερινή βάση θα κάνει τη διαφορά», έχει πει η Jennifer Lopez.

#2 Το ελαιόλαδο είναι το μυστικό ομορφιάς όλης της οικογένειάς της. «Δεν χορταίνουμε να χρησιμοποιούμε αυτό το μαγικό συστατικό της φύσης», λέει η star.

#3 Λατρεύει τις sheet masks. Πάντα πριν από ένα μεγάλο event κάνει μία sheet mask, διότι έτσι αισθάνεται ότι κάνει facial.

#4 Ανά τακτά χρονικά διαστήματα παίρνει συμπληρώματα διατροφής.

#5 Τρώει φρέσκα προϊόντα. Της αρέσει να τρώει φρέσκα φρούτα και λαχανικά, αλλά και να πίνει πολύ νερό.

Διάβασε τα υπόλοιπα μυστικά της στην gallery.




Πηγή