Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Τα #AbstractNails είναι ό, τι πιο ωραίο έχουμε δει στο nail art φέτος

Το χόμπι μας το ξέρεις… Είναι το ατελείωτο scrolling κοιτάζοντας μανικιούρ στο Instagram. Λατρεύουμε να βλέπουμε σχέδια, χρώματα, νέες τάσεις και να ανακαλύπτουμε τα πιο περίεργα σχέδια εκεί έξω. Δεν θέλουμε να σου μιλήσουμε όμως για περίεργα νύχια σήμερα αλλά για τα πιο όμορφα που έχουμε δει μέχρι στιγμής. Δεν τα είδαμε όλα μαζί αλλά το κάθε ένα σε διαφορετικές στιγμές όμως, ανακαλύψαμε πως όλα έχουν κοινό το hashtag #AbstractNails.

Πρόκειται για μανικιούρ με πολλά χρώματα και τέλεια αφηρημένα σχέδια που μας φτιάχνουν τη διάθεση και μόνο που τα κοιτάζουμε. Είναι διασκεδαστικά περίτεχνα, διαφορετικά και γενικά ό, τι καλύτερο έχουμε δει μέχρι στιγμής το 2020. Ξέρουμε όμως τι σκέφτεσαι…

Ναι, είναι πολύ δύσκολα όλα εκτός και αν χρησιμοποιήσεις αυτοκόλλητα ή αν έχεις κάποιο ταλέντο στη ζωγραφική. Μιλάμε για μικροσκοπικά έργα τέχνης, πολλά από τα οποία δεν θα είχαμε πρόβλημα να κρεμάσουμε και στον τοίχο μας! Πολλά από αυτά που είδαμε μάλιστα, μιμούνται τα σχέδια πολύ διάσημων έργων αφηρημένης τέχνης….

Σε περίπτωση που ακόμα δεν το έχεις καταλάβει, αυτό το nail art μας έχει ενθουσιάσει πολύ και θα μπορούσαμε να μιλάμε με τις ώρες για αυτό. Για κάθε καμπύλη και γραμμή και για κάθε απόχρωση. Δεν θα το κάνουμε όμως. Είναι άλλωστε δύσκολο να περιγράψει κανείς αυτά τα αφηρημένα σχέδια.

Γι’ αυτό σου προτείνουμε να κατευθυνθείς με ένα scroll παρακάτω και να δεις όλα τα τέλεια σχέδια που συγκεντρώσαμε στην παρακάτω gallery και να τα θαυμάσεις μαζί μας. Enjoy…

Διάβασε ακόμα: Δέκα #NegativeSpaceNails που αξίζει να δεις και να κάνεις


Πηγή