Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Τα barely there μακιγιάζ που θα θέλεις να κάνεις κάθε μέρα στη δουλειά

Με το μυαλό μας γεμάτο εικόνες από την Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι ένα πράγμα μπορούμε να σκεφτούμε: Less is More! Τα περισσότερα μακιγιάζ που είδαμε back και on stage ήταν διακριτικά και φίνα και αυτή θα είναι η τάση για την επόμενη σεζόν.

Το barely there μακιγιάζ θριάμβευσε στα catwalks και θα αρχίσουμε να το βλέπουμε παντού… Δεν φαντάζεσαι τη χαρά μας! Εδώ στο beauty department θεωρούμε πως «όσο λιγότερο, τόσο το καλύτερο όταν μιλάμε για μακιγιάζ και όπως αντιλαμβάνεσαι αυτή είναι η αγαπημένη μας τάση.

Αποφασίσαμε λοιπόν να σε βοηθήσουμε να το υιοθετήσεις αναζητώντας όμορφα και πανεύκολα μακιγιάζ ματιών που θα μπορούσες να κάνεις κάθε μέρα στη δουλειά. Δεν μας πήρε πολλή ώρα να βρούμε τα πιο όμορφα μακιγιάζ εκεί έξω και θα τα βρεις όλα παρακάτω.

Κάποια περιλαμβάνουν μόνο μάσκαρα, άλλα καθόλου. Κάποια έχουν καφέ σκιά και κάποια άλλα μόνο λίγο gloss στα μάτια. Όλα όμως είναι πραγματικά πανέμορφα και θέλουμε πολύ να σε δούμε να τα κάνεις.

Προς το παρόν, κάνε ένα scroll παρακάτω για να δεις και τα δέκα μακιγιάζ που συγκεντρώσαμε και επανέλαβε μετά από εμάς όσες περισσότερες φορές μπορείς: LESS IS MORE!

Διάβασε ακόμα: Μην ξοδεύεσαι: Αυτά είναι τα πινέλα και εργαλεία που χρειάζεται να έχεις

 


Πηγή