Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Τα #BlueberryNails είναι ένα nail art που δεν θα σκεφτόμασταν να κάνουμε…

Κανονικά τις Τετάρτες φοράμε ροζ γιατί μισώ τις Τετάρτες και το ροζ μου φτιάχνει τη διάθεση. Σήμερα όμως είναι μία ωραία Τετάρτη. Δεν ξέρω γιατί μου φαίνεται τόσο ωραία αυτή η μέρα που, οριακά, μοιάζει με Παρασκευή χωρίς όμως να με απογοητεύει που δεν είναι. Σε κάθε περίπτωση, σήμερα έχω καλή διάθεση και δεν χρειάζομαι -όπως είπα- το ροζ γι´αυτό αποφάσισα για αυτό το daily nailspiration, να βρω κάτι διαφορετικό.

Κάπως έτσι κατέληξα να ψάχνω #Blueberrynails στο instagram και ενθουσιάστηκα με αυτά που βρήκα. Γιατί blueberries όμως και όχι raspberries για παράδειγμα; Εχμ… έτρωγα ένα blueberry muffin όσο σκεφτόμουν τι θα κάνω σήμερα και έτσι ήρθε η ιδέα #dontjudgeme. Με κάθε μπουκιά, το έντονο μπλε των μπλε μούρων μου φαινόταν πανέμορφο και έτσι έψαξα και βρήκα μικρά έργα τέχνης.

Δέκα από τα καλύτερα blueberry nail art που είδα τα συγκέντρωσα στην παρακάτω gallery για να τα χαζέψεις και εσύ όσο κάνεις το διάλειμμά σου είτε τρως ένα blueberry muffin είτε απλά πίνεις κάτι δροσερό. Ρίξε λοιπόν μία ματιά κάνοντας ένα ακόμη scroll και μην σκέφτεσαι τις θερμίδες ούτε πόσο δύσκολο είναι αυτό το σχέδιο. Είναι Τετάρτη, όλα επιτρέπονται αν μας φτιάχνουν τη διάθεση!

Διάβασε ακόμα: Το πράσινο στα νύχια είναι τάση και το πράσινο nail art ακόμα μεγαλύτερη


Πηγή