Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Τα #BlueberryNails είναι πολύ πιο όμορφα από ότι μπορεί να νομίζεις και θα σου το αποδείξουμε

Το daily nailspiration είναι η αγαπημένη μας συνήθεια εδώ και πολύ καιρό. Κάθε μέρα, διαλέγουμε τα ομορφότερα μανικιούρ από το Instagram και ετοιμάζουμε την πιο χαλαρωτική nail gallery για εσένα.

Καθώς λοιπόν έχουμε ένα καθημερινό ραντεβού, είναι λογικό να επαναλαμβάνουμε μερικά από τα αγαπημένα μας σχέδια. Οι φράουλες για παράδειγμα, είναι ένα nail art που αγαπάμε πολύ και μιλάμε συχνά για αυτό. Τα blueberries από την άλλη δεν είναι…

Τα blueberries aka μύρτιλλα, είναι τα μούρα που λατρεύουμε μέσα σε Muffins και πάνω από τα pancakes μας. Είναι όμως και ένα πολύ όμορφο, μικροσκοπικό φρούτο με τέλειο χρώμα.

Pink flamingos! Μάθε γιατί τα φλαμίνγκο είναι… ροζ και δες 15 καλοκαιρινά #FlamingoNails

Είναι λογικό λοιπόν, οι nail artists να έχουν πειραματιστεί ζωγραφίζοντας Blueberries επάνω στα νύχια τους και το αποτέλεσμα είναι τέλειο! Γιατί λοιπόν δεν το βλέπουμε πιο συχνά;

Όταν μας ήρθε η όρεξη για Blueberries, ψάξαμε για ώρα ώστε να βρούμε #BlueberryNails αλλά αυτά που βρήκαμε είναι απλά πανέμορφα. Θέλουμε όμως περισσότερα!

yu

Θέλουμε να κάνουμε τα #BlueberryNails τάση και την ξεκινάμε με την παρακάτω gallery. Κάνε ένα ακόμα scroll Για να δεις 10 σχέδια νυχιών με υπέροχα μύρτιλλα και έλα να τα κάνουμε την πιο fresh τάση ever!

Σήμερα τα νύχια μας είναι στολισμένα με κοχύλια και το μυαλό μας στην ακροθαλασσιά


Πηγή