Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Τα #CowPrintNails κάνουν comeback την επόμενη σεζόν

Τα #CowPrintNails έγιναν τάση χάρη στις celebrities και τις celebrity nail artists που τα υιοθέτησαν και τα φιλοτέχνησαν πέρσι. Είναι ασπρόμαυρα κυρίως σχέδια που μιμούνται το pattern του δέρματος των χαριτωμένων αγελάδων. Εκτός από άσπρα και μαύρα ωστόσο, τα έχουμε δει και σε καφέ παραλλαγές τους αλλά και πολύχρωμες. Όλες μας αρέσουν και μας αρέσουν διπλά γιατί κάνουν comeback –όπως είπαμε- την επόμενη σεζόν.

Οι περισσότερες artists έχουν αρχίσει να ξαναφτιάχνουν αυτό το χαριτωμένο και αγαπημένο μας σχέδιο και έτσι, το feed μας γεμίζει ολοένα και περισσότερο με το αγαπημένο μας animal print. Αποφασίσαμε λοιπόν να αφιερώσουμε το σημερινό daily nailspiration στις… αγελάδες!

Ψάξαμε και βρήκαμε τα νεότερα σχέδια στο Instagram και τα συγκεντρώσαμε σε μία gallery για να τα δεις αλλά και για να τα αντιγράψεις. Ναι, είναι ένα σχέδιο εύκολο που μπορείς να κάνεις και μόνη σου χωρίς να χαλάσεις; Ένα πακέτο βαμβάκι και ένα μπουκάλι ασετόν (και τα νεύρα σου).

Κάνε ένα scroll ακόμα στην παρακάτω Gallery, κάθισε αναπαυτικά και δες το πιο όμορφο animal print εκεί έξω που θα είναι τάση τον επόμενο χειμώνα και που θα φτιάξεις μόνη σου… Ίσως το ΣΚ που πλησιάζει!

Διάβασε ακόμα: On Wednesdays we wear pink! Στα νύχια μας φυσικά…


Πηγή