Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Τα glam hair accessories είναι μεγάλη τάση – Φόρεσέ τα κι εσύ όπως η Ζέτα Μακρυπούλια

Μια ανάσα πριν το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς όλες αναζητάμε glam σύνολα, αλλά και αυτές τις μικρές λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά στην εμφάνισή μας. Και- εννοείται- πως θέλουμε ένα εντελώς διαφορετικό και ξεχωριστό look από αυτό που κάναμε τα Χριστούγεννα.

Αν, λοιπόν, αυτές τις μέρες έψαχνες έμπνευση για τα μαλλιά σου, σου τη δίνει απλόχερα η Ζέτα Μακρυπούλια. Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 έκανε το πιο απλό hairstyle προσθέτοντας την πιο glam πινελιά σε αυτό: ένα hair accessory.

Smoky eyes και όγκος στα μαλλιά για super hot εμφανίσεις – Inspo η Φαίη Σκορδά

Με λαμπερή στέκα η Ζέτα Μακρυπούλια

Με black & white look, αποτελούμενο από μαύρο ταγέρ, λευκό πουκάμισο, πουά καλσόν και μαύρες γόβες εμφανίστηκε στο Ρουκ Ζουκ η Ζέτα Μακρυπούλια. Το κομψό look της ολοκλήρωσε το super hot και elegant μακιγιάζ σε συνδυασμό με το χτένισμά της.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by @christos_alexandropoulos

Η παρουσιάστρια φόρεσε κόκκινο κραγιόν – μια άκρως γιορτινή επιλογή- με μαύρη μάσκαρα, ενώ έκανε τη διαφορά με το χτένισμά της.

Ειδικότερα, η Ζέτα έκανε χαλαρές μπούκλες και φόρεσε την πιο glam μαύρη στέκα με ασημί πούλιες που έχουμε δει ποτέ. Δεν είναι wow;

Hair accessories πάντα και παντού

Τα hair accessories αποτελούν μία από τις μεγαλύτερες τάσεις ομορφιάς το 2021 και αυτό… φαίνεται να συνεχίζεται και το 2022.

Βάλε, λοιπόν, κι εσύ στα χτενίσματά σου – όχι μόνο στα γιορτινά- scrunchies, κλάμερ, glam στέκες και τσιμπιδάκια και δώσε μια ξεχωριστή και ultra chic πινελιά στα μαλλιά σου.

Πάρε και μερικές ιδέες στην gallery! Έχω βρει για εσένα χτενίσματα με hair accessories, που θα σε ξετρελάνουν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την Πρωτοχρονιά θέλουμε glitter ombré nails – Inspo η Jennifer Lopez

Red passion! 10 κόκκινα βερνίκια νυχιών για τα γιορτινά μανικιούρ σου




Πηγή