Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Τα iconic 70’s κουρέματα και χτενίσματα που επανέρχονται δυναμικά αυτήν τη σεζόν

Το 2021 θα μπορούσε άνετα να χαρακτηριστεί η χρονιά των old-school trends. Τουλάχιστον όσον αφορά τα μαλλιά. Και το λέμε αυτό, διότι ήδη από την αρχή του έτους, αρχίσαμε να βλέπουμε παντού κουρέματα, χτενίσματα και αξεσουάρ μαλλιών, τα οποία μονοπωλούσαν το ενδιαφέρον των γυναικών πριν τριάντα και σαράντα χρόνια.

Τα hair trends, λοιπόν, που ήταν super hot από τη δεκαετία του 1960 μέχρι και τα τέλη των 90’s  επανέρχονται δυναμικά στο προσκήνιο αυτήν τη σεζόν και μας κάνουν να ανυπομονούμε να τα δοκιμάσουμε. Την τιμητική τους έχουν τα 70’s μιας και τα περισσότερα hairstyles του 2021 προέρχονται από τη συγκεκριμένη δεκαετία.

Μαλλιά που εκπέμπουν απαράμιλλη θηλυκότητα, η οποία όμως προκύπτει μέσα από την απλότητα, κουρέματα με όγκο και disco style χτενίσματα θα κάνουν πιο ενδιαφέρουσα την εμφάνισή σου και το καλοκαίρι σου.

Δες τα στην παρακάτω gallery! Είναι έξι iconic hairstyles, τα οποία μεσουράνησαν τη δεκαετία του 1970, έχουν ultra glam διάθεση και σε προκαλούν να τα τολμήσεις ευθύς αμέσως. Είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι μετά από την πολύμηνη καραντίνα και τον εγκλεισμό στο σπίτι. Επειδή, λοιπόν, όλο και κάποια αλλαγή θα σκεφτόσουν να κάνεις πριν φύγεις διακοπές… Μήπως να ανανεωθείς από τώρα;

Διάβασε ακόμα: 8 tips για να απαλλαγείς γρήγορα από την ψαλίδα στα μαλλιά


Πηγή