Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Τα metallic μάτια και χείλη είναι τάση!

Εδώ και μερικές σεζόν, οι μεταλλικές λάμψεις είναι τάση. Οι πασαρέλες γέμιζαν ξανά και ξανά λαμπερά χρώματα στα χείλη που έμοιαζαν με υγρό μέταλλο.

Το ίδιο συνέβαινε και στα μάτια με μεταλλικές γραμμές και αποχρώσεις να απλώνονται σε όλη την επιφάνεια των ματιών.

1a06b2826c91c76cf39f3f72b26fb291

Η φετινή σεζόν φυσικά δεν αποτελεί εξαίρεση και τα metallic σχεδόν επιβάλλονται! Αν λοιπόν μέχρι σήμερα δεν τολμούσες μεταλλικά χρώματα σε χείλη και μάτια ήρθε η ώρα να το κάνεις! Η Dermacol δημιούργησε μία ολόκληρη σειρά από metallic κραγιόν, eyeliners και μολύβια ματιών που θα δώσουν άλλο αέρα στο μακιγιάζ σου!

lipgloss

Metallic Lips
Τα νέα κραγιόν σε υγρή μορφή Μetallic Lips της Dermacol, σχεδιάστηκαν για να δημιουργήσεις τα πιο glamorous lip looks! Χάρη στο πλούσιο χρώμα τους, τη μοναδικά βελούδινη και κρεμώδη υφή και στο  glossy φινίρισμα, χαρίζουν έντονο metallic αποτέλεσμα με μία κίνηση. Διατίθενται σε 5 τέλειες αποχρώσεις!

eyeliner

Μetallic Chic Liquid Eyeliner
Το νέο Μetallic Chic Liquid Eyeliner σχεδιάστηκε για να χαρίσει στο βλέμμα μια μοναδικά γοητευτική λάμψη! Χάρη στο ειδικό πινέλο και στη λεπτόρρευστη υφή του εφαρμόζεται με ακρίβεια στο βλέφαρο δημιουργώντας ένα συμπαγές και ιδιαίτερα καλυπτικό χρωματικό φιλμ, με μία μόνο εφαρμογή. Μόλις 30 δευτερόλεπτα αρκούν για να δημιουργήσεις άψογο αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας. Διατίθενται σε 3 super αποχρώσεις!

eye pencil

Magnetic  Metal 16h Eyeliner
Το Magnetic Metal 16h Eyeliner προσφέρει υψηλή κάλυψη και μεγάλης διάρκειας αποτέλεσμα που παραμένει αναλλοίωτο έως και 16ώρες. Με αδιάβροχη σύνθεση και με λαμπερό μεταλλικό χρώμα, σχεδιάστηκε για να χαρίσει στο βλέμμα ακαταμάχητη λάμψη. Διατίθεται σε 4 amazing αποχρώσεις
Extra tip: Η Gold και η Bronze αποχρώσεις μπορούν να εφαρμοστούν και στο εσωτερικό του βλεφάρου.

Ξέρουμε, ξέρουμε… τα θέλεις ΤΩΡΑ! Θα τα βρεις σε επιλεγμένα φαρμακεία, στα καταστήματα Beauty.com καθώς και στο ηλεκτρονικό κατάστημα beautycom.gr.

Διάβασε ακόμα:

Tι συμβαίνει; Γιατί βγάζεις σπυράκια στα αυτιά; Πώς θα τα αντιμετωπίσεις;

Color mania! 5+1 πράγματα που δεν ήξερες για το πράσινο

Ξέχνα το highlighting, το νέο trend στο μακιγιάζ είναι το Skin Gilding

 
 
 

Διάβασε ακόμα:

Tι συμβαίνει; Γιατί βγάζεις σπυράκια στα αυτιά; Πώς θα τα αντιμετωπίσεις;

Color mania! 5+1 πράγματα που δεν ήξερες για το πράσινο

Ξέχνα το highlighting, το νέο trend στο μακιγιάζ είναι το Skin Gilding


Πηγή