Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Τα #MissoniNails είναι το πιο διακριτικό designer σχέδιο που μπορείς να κάνεις στα νύχια σου

Υπάρχουν κάποια designer logos και patterns που είναι άμεσα αναγνωρίσιμα. Το διπλό C του οίκου Chanel, το καρό του οίκου Burberry… Είναι πράγματα που ξέρουμε τι σημαίνουν και στα νύχια τα έχουμε δει αρκετά. Σήμερα λοιπόν θα μιλήσουμε για το πιο διακριτικό σχέδιο των designer μανικιούρ, το pattern του οίκου Missoni το οποίο δεν έχουμε δει πολύ.

Είναι άμεσα αναγνωρίσιμο γιατί έχει το χαρακτηριστικό chevron σχέδιο και τα πολλά χρώματα. Και τα δύο αυτά χαρακτηριστικά το κάνουν όμορφο και χαρούμενα και τόσο διακριτικό όσο χρειάζεται για να μην είναι κραυγαλέο. Είναι όμως κάπως δύσκολο…

Τόσοι συνδυασμοί και τόσο λεπτεπίλεπτα σχέδια χρειάζονται υπομονή και ίσως να είναι καλύτερα να τα ζητήσεις από τη μανικιουρίστ σου. Αν πάλι θέλεις να το κάνεις μόνη σου, δεν έχεις παρά να συγκεντρώσεις όλα σου τα βερνίκια και να κάνεις ένα ακόμα scroll για να δεις τη σημερινή daily nailspiration gallery.

Συγκεντρώσαμε τα πιο κομψά και χαρούμενα #MissoniNails που ταιριάζουν στην εποχή και αξίζει να τα δεις γιατί θα σε γεμίσουν έμπνευση είτε έχεις όρεξη για λίγο DIY είτε όχι.

Διάβασε ακόμα: 10 ρομαντικά nail art για τα κορίτσια που είναι ερωτευμένα!


Πηγή