Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Τα #RoseGold νύχια είναι η πιο girly γιορτινή επιλογή

Για τον ροζ χρυσό έχουμε μιλήσει πολλές φορές στο παρελθόν. Έγινε τάση πριν μερικά χρόνια και ακόμα είναι ψηλά στη λίστα με τις προτιμήσεις μας όταν θέλουμε κάτι glam και κοριτσίστικο. Γι᾽αυτό επαναφέρουμε σήμερα το #RoseGold στο μανικιούρ, αφού οι γιορτές πλησιάζουν και θέλουμε λαμπερές επιλογές για τα νύχια μας. Ο ροζ χρυσός βλέπεις, επειδή ακριβώς είναι ροζ, είναι η τέλεια επιλογή για τα ρομαντικά κορίτσια που δεν θέλουν ούτε χρυσό αλλά ούτε και κόκκινο. Οι επιλογές μάλιστα είναι πραγματικά αμέτρητες.

Από accent nails μέχρι λεπτές γραμμές, μονόχρωμα μανικιούρ ή και δίχρωμα, το ροζ χρυσό είναι ιδανικό για τα Χριστούγεννα και βρήκαμε τις αποδείξεις που χρειαζόμασταν για να σε πείσουμε αλλά και να σου θυμίσουμε γιατί το αγαπάμε τόσο. Κολακεύει κάθε απόχρωση επιδερμίδας, ταιριάζει με τα γιορτινά outfits και μπορείς να την υιοθετήσεις ακόμα και με μερικές πινελιές στο μανικιούρ σου, δεν χρειάζεται υπερβολές.

Μετά τα κόκκινα, τα πράσινα και τα χρυσά των Χριστουγέννων λοιπόν, με χαρά σου παρουσιάζουμε ένα daily nailspiration βουτηγμένο στον κοριτσίστικο ροζ χρυσό που θα κάνει τα νύχια σου λαμπερά και τα nailfies σου γιορτινά. Κάνε ένα ακόμα scroll για να δεις τα nail art που βρήκαμε για εσένα και μείνε συντονισμένη γιατί –εννοείται- δεν θα σε αφήσουμε έτσι! Θα επανέλθουμε και με τα τέλεια rose gold βερνίκια που πρέπει να προσθέσεις στο νεσεσέρ σου. Enjoy…

Διάβασε ακόμα: 15 nail art για να χαζέψεις με τον καφέ σου αυτή την Κυριακή

 


Πηγή