Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Τελικά το χρώμα φρυδιών πρέπει να είναι ολόιδιο με το χρώμα μαλλιών;

Σου έχουμε μιλήσει από εδώ ουκ ολίγες φορές για το πόσο μεγάλη σημασία πρέπει να δίνεις στα φρύδια σου, να τα περιποιείσαι και να μην κάνεις μόνη σου πειραματισμούς με το σχήμα και το χρώμα. Τα φρύδια είναι η κορνίζα του προσώπου μας, είναι το σημείο πάνω μας που δίνει σχήμα και έκφραση στα μάτια μας, άρα καταλαβαίνεις πόσο σημαντικό είναι να τα περιποιούμαστε σωστά και με τους κατάλληλους επαγγελματίες.

Σε αυτό το θέμα, όμως, δε θα μιλήσουμε ούτε για το σχήμα, αλλά ούτε και για το πώς θα βγάλεις μόνη τα φρύδια σου. Θα ασχοληθούμε το θέμα «φωτιά», που δεν είναι άλλο από το χρώμα των φρυδιών.

Τα περισσότερα κορίτσια πιστεύουν ότι το χρώμα των φρυδιών πρέπει να είναι ακριβώς ίδιο με το χρώμα των μαλλιών. Το αποτέλεσμα είναι να βάζουν τον κομμωτή να βάφει τα μαλλιά και παράλληλα με την ίδια βαφή να βάφει και τα φρύδια. Η αλήθεια, όμως, διαφέρει κατά πολύ με αυτήν την πεποίθηση.

ΌΧΙ! Δε χρειάζεται τα φρύδια σου να έχουν πανομοιότυπο χρώμα με τα μαλλιά σου. Ο κανόνας για ένα κολακευτικό χρώμα φρυδιών είναι εντελώς διαφορετικός και λέει τα εξής:

-Αν έχεις ανοιχτόχρωμα μαλλιά (ξανθά, ακόμα και γκρι), τα φρύδια σου πρέπει να είναι δύο τόνους πιο σκούρα από τα μαλλιά σου.

-Αν έχεις σκούρο χρώμα μαλλιών (καστανό, μαύρο, ακόμα και κόκκινο), τα φρύδια σου πρέπει να είναι δύο τόνους πιο ανοιχτά από τα μαλλιά σου.

-Αν πάλι δεν έχεις πειράξει καθόλου το χρώμα των μαλλιών σου, δε χρειάζεται να πειράξεις ούτε και τα φρύδια σου.

idio xrwma malliwn me frydia

Τι γίνεται, όμως, στην περίπτωση που θέλεις να κάνεις κάποιο extreme χρώμα στα μαλλιά σου; Θα πρέπει οπωσδήποτε να απευθυνθείς στον κομμωτή σου και να βρείτε μαζί τη σωστή απόχρωση και για τα φρύδια. Σε αυτές τις περιπτώσεις, καλύτερα να αφήσεις στην άκρη τους δικούς σου πειραματισμούς, για να μην έχεις μετά… κλάματα.

Διάβασε ακόμα: 15 χτενίσματα με pearl accessories για να ξεκινήσει όμορφα η Κυριακή σου


Πηγή