Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Τζελ πεντικιούρ: Αξίζει όσο κοστίζει;

Το τζελ μανικιούρ είναι κάτι στο οποίο επενδύεις και καλά κάνεις. Μόνο με το τζελ μανικιούρ είσαι σίγουρη πως δεν πρόκειται να χαλάσουν τα νύχια σου όσα πιάτα και αν πλύνεις, όσο και αν γράψεις στο πληκτρολόγιο, όσο και αν μασήσεις τις άκρες των νυχιών σου βλέποντας Casa De Papel. Δεδομένου όμως ότι ούτε πιάτα πλένεις με τα πόδια, ούτε πληκτρολογείς, ούτε και τρως τις άκρες των νυχιών εκεί κάτω, ίσως αποφεύγεις το τζελ πεντικιούρ. Πριν πούμε οτιδήποτε άλλο, σε περίπτωση που όντως κάνεις κάτι από τα παραπάνω με τα πόδια σου πες το μας, έχουμε ανάγκη να σε γνωρίσουμε. Στο θέμα μας όμως…

Οι πιθανότητες να κάνεις τζελ πεντικιούρ είναι μικρές γιατί ίσως να νομίζεις πως δεν αξίζει. Όντως δεν χρησιμοποιείς τις πατούσες σου όσο τα χέρια σου όμως τώρα το καλοκαίρι σου, πας αυτές τις πατούσες παραλία… Το αλάτι και η άμμος φθείρουν το βερνίκι, το θαμπώνουν και πολλές φορές το καταστρέφουν αφήνοντάς σε με όχι και τόσο όμορφα πόδια το βράδυ στα σοκάκια. Αν λοιπόν προβλέπεται να κάνεις χορταστικές διακοπές, πρώτον σε ζηλεύουμε και δεύτερον αξίζει να κάνεις τζελ πεντικιούρ.

pentikiour nail art instagram podia patouses kalokairi

Ναι, κοστίζει περισσότερο από το απλό και ναι οι επιλογές σου σε χρώματα είναι κάπως πιο περιορισμένες όμως τώρα το καλοκαίρι αξίζει και με το παραπάνω! Τον χειμώνα αλλάζει το πράγμα… Τον χειμώνα τις πατούσες σου δεν τις έχεις σε κοινή θέα και το απλό πεντικιούρ φτάνει και περισσεύει.

Διάβασε ακόμα:

Ποιο lip balm είναι ΤΟΣΟ πρωτοποριακό που… βραβεύτηκε;

Under €20! Οι 10 αδιάβροχες μάσκαρα που πρέπει να πάρεις στις εκπτώσεις!

How to: Πώς θα πετύχεις ένα sophisticated makeup look σε φυσικές αποχρώσεις


Πηγή