Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Την επόμενη φορά που θα ξυπνήσεις με πρησμένα μάτια ακολούθησε αυτά τα βήματα…

Ξενύχτησες ή έκλαιγες; Μήπως ξενύχτησες γιατί έκλαιγες; Έφαγες περισσότερα ποπ κορν από όσα έπρεπε ή απλά ήπιες πολύ; Μήπως έκανες και τα δύο; Ό, τι και αν έκανες το αποτέλεσμα είναι το ίδιο: Ξύπνησες με πρησμένα μάτια και δεν μπορείς ούτε να κοιτάζεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη. Τώρα όλοι θα καταλάβουν πως κάτι δεν πάει καλά και δεν θα αποφύγεις το «Φαίνεσαι κουρασμένη» που στην πραγματικότητα σημαίνει «Πως είσαι έτσι σήμερα». Μπορείς όμως να ξεπρηστείς και μάλιστα άμεσα! Πρώτα από όλα πιες πολύ… ΠΟΛΥ νερό. Έπειτα πάρε ένα παγάκι/κουτάκι αναψυκτικού/βάζο μαγιονέζας ή οτιδήποτε παγωμένο με το οποίο μπορείς να κάνεις μασάζ στα μάτια σου.

Ιδανικό θα ήταν να έχεις ένα Jade Roller σαν αυτό της DOS στο ψυγείο αλλά οτιδήποτε παγωμένο θα κάνει δουλειά. Ξεκίνα να κάνεις απαλό μασάζ γύρω και κάτω από τα μάτια σου χωρίς να πιέζεις. Κάνε κυκλικές κινήσεις από την εσωτερική γωνία και προς τα έξω για ένα λεπτό περίπου. Μετά βάλε την κρέμα σου που –κανονικά- πρέπει να έχεις ήδη στο ψυγείο.

Patchology FlashPatch

Ιδανικά πρέπει να έχεις στο νεσεσέρ σου patches όπως τα Patchology, FlashPatch που βοηθούν στην αποσυμφόρηση, ενυδατώνουν, κάνουν το βλέμμα πιο ξεκούραστο και γενικά σώζουν καταστάσεις. Αν όμως δεν έχεις τώρα, βάλε κρέμα και συνέχισε το παγωμένο μασάζ για ένα λεπτό. Τα μάτια σου θα ξεπρηστούν μέσα στο επόμενο δεκάλεπτο και θα μπορέσεις να καλύψεις τα υπόλοιπα με το κονσίλερ σου. Και μην ξεχάσεις! Πάρε patches και roller και έχε τα στο ψυγείο σου… Αχρείαστα να είναι!

Διάβασε ακόμα: 10 χτενίσματα που δείχνουν πιο όμορφα όταν βρέχει


Πηγή