Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Τις Τετάρτες αγαπάμε το ροζ και ειδικά σήμερα τα ροζ μαλλιά

Επιτέλους ήρθε η Τετάρτη και λέω «επιτέλους», διότι μένουν μόνο δύο εργάσιμες ημέρες και μετά έρχεται το Σαββατοκύριακο. Κάπως γρήγορα δεν περνά αυτή η εβδομάδα; Εμένα πάντως έτσι μου φαίνεται. Anyway… Τις Τετάρτες, λοιπόν, έχουμε μάθει εδώ στο Queen.gr να αγαπάμε πολύ το ροζ, να το φοράμε, να το μυρίζουμε, να βαφόμαστε με αυτό. Γενικά, να το τιμάμε και με το παραπάνω.

Και αυτό αποφασίσαμε να κάνουμε και αυτήν την Τετάρτη. Αυτή τη φορά… με τα μαλλιά μας. Ναι, ίσως σου φαίνεται αρκετά τολμηρό, διαφορετικό, εκκεντρικό και ξεχωριστό. Πολλά επίθετα μπορούν να χαρακτηρίσουν αυτό το χρώμα μαλλιών. Υπάρχει, όμως, και αυτό στην παλέτα των χρωμάτων και πρέπει να το συζητήσουμε!

Ροζ μαλλιά μπορείς να αποκτήσεις με αρκετούς διαφορετικούς τρόπους. Βασικός παράγοντας, όμως, είναι ο τόνος της επιδερμίδας σου. Αν είσαι ανοιχτόχρωμη, καλύτερα να προτιμήσεις παστέλ ροζ απόχρωση, ενώ αν έχεις πιο σκούρο τόνο δέρματος, θα σου ταιριάξει το έντονο ροζ. Υπάρχει, όμως, μια βασική προϋπόθεση για να αποκτήσεις ροζ hairlook: να έχεις ξανθή βάση στα μαλλιά σου. Επίσης, αν πάρεις απόφαση να αποκτήσεις ροζ μαλλιά, θα πρέπει να ξέρεις ότι ίσως δείχνει πιο χλωμή η εικόνα σου, οπότε θα χρειαστεί να κάνεις πιο έντονο μακιγιάζ.

Ας μη λέμε άλλα, όμως… Στην παρακάτω gallery συγκεντρώσαμε για σένα 10 παραδείγματα ροζ μαλλιών για να πάρεις όλη την έμπνευση που χρειάζεσαι. Total pink hair, ξανθά μαλλιά με ροζ άκρες, κόκκινα μαλλιά αναμεμειγμένα με ροζ και πολλά άλλα. Κάνε scroll, επεξεργάσου τις εικόνες και αν το σκεφτόσουν εδώ και καιρό δεν έχεις παρά… να επικοινωνήσεις με τον κομμωτή σου.

Διάβασε ακόμα: 5 μακιγιάζ με glitter σκιά + 5 σκιές που θα χρειαστείς


Πηγή