Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Τι είναι τελικά ο επιχείλιος έρπης;

Ο επιχείλιος έρπης είναι παρών και δεν υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό και «άβολο» στην καθημερινότητά σου! Αυτό ακριβώς ισχυρίζονται και τα 2 δις του πληθυσμού, και ειδικότερα οι γυναίκες, που ζουν μαζί του πάνω από 2 φορές τον χρόνο.

Ο επιχείλιος έρπης είναι μια λοίμωξη των χειλιών και του στόματος που προκαλείται από τον ιό του απλού έρπητα τύπου-1. Και είμαστε όλοι –ναι, όλοι– εκτεθειμένοι σε αυτόν. Αναρωτιέσαι γιατί; Όταν βρισκόμαστε εν μέσω στρεσογόνων περιόδων και είμαστε συναισθηματικά ή σωματικά καταπονημένοι, ο επιχείλιος έρπης βρίσκει πρόσφορο έδαφος και έρχεται στην επιφάνεια! Και τότε είναι που «τρυπώνουν» στο μυαλό αυτές οι σκέψεις που μας γεμίζουν ανασφάλεια∙ «πώς θα βγω έξω με ‘αυτό’ στα χείλη μου;».

Σημαντική είναι η πρόληψη!

1. Προσπάθησε να μετριάσεις το άγχος σου και θωράκισε με αυτόν τον τρόπο την άμυνα του οργανισμού σου
2. Απόφυγε την άμεση επαφή με ήδη μολυσμένα από τον ιό άτομα και κυρίως… το φιλί
3. Μη μοιράζεσαι κοινόχρηστα αντικείμενα (καλαμάκια, ποτήρια ή καλλυντικά) με κάποιον που έχει επιχείλιο έρπητα
4. Φρόντισε να διατηρείς την περιοχή των χειλιών μόνιμα ενυδατωμένη

5. Πάρε συμπλήρωμα λυσίνης. Η λυσίνη(L-lysine), είναι ένα απαραίτητο αμινοξύ (δηλαδή δεν μπορεί να παραχθεί από το σώμα μας) και εχει την ικανότητα να θεραπεύει τα συμπτώματα του έρπη. 

Πώς θα τον αντιμετωπίσεις με φαρμακευτικά προϊόντα

Το φαρμακευτικό προϊόν Fenivir με 3πλή δράση χάρη στη σύνθεσή του με πενσικλοβίρη, αναστέλλει τον πολλαπλασιασμό του ιού, με αποτέλεσμα να ανακουφίζει ταχύτερα από τον πόνο, μειώνοντας έτσι το χρόνο θεραπείας και επούλωσης, εξαφανίζοντας από την καθημερινότητά σου όλα τα επίπονα συμπτώματά του! Και τώρα με το πρωτοποριακό Fenivir Tinted συνδυάζεις θεραπεία και κάλυψη! Περιέχει χρώμα και μάλιστα στον ίδιο τόνο με το χρώμα του δέρματος για απόλυτη ομοιομορφία.

Τα επιθέματα επιχείλιου έρπητα COMPEED HERPES PATCH, είναι εξαιρετικά λεπτά και διαφανή ώστε να αντιμετωπίζουν όλα τα συμπτώματα του επιχείλιου έρπητος, από το αρχικό στάδιο της φαγούρας έως την επούλωση.

COMPEED HERPES PATCH FOR LIP BLADDER 15 ITEMS

Η κρέμα Zovirax 5% w/w, 2g περιέχει τη δραστική ουσία ακυκλοβίρη που διαπερνά το δέρμα σας για να αντιμετωπίσει τον ιό που προκαλεί τον επιχείλιο έρπητα.Σταματά την αναπαραγωγή του ιού και θεραπεύει τα συμπτώματα του επιχείλιου έρπητα μέσα σε λίγες μέρες.

zovirax 640X514

 

 


Πηγή