Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Τι θα γίνει επιτέλους με το φριζάρισμα; Όλες οι απαντήσεις εδώ…

Αυτή τη στιγμή που σου γράφω (εδώ Χριστίνα, η Χρονη) τα μαλλιά μου έχουν φτάσει κυριολεκτικά σε άλλο επίπεδο. Έχουν φριζάρει τόσο που ίσως να μην χρειαστεί να ξαναφορέσω τακούνια! Δεν ξέρω τι συμβαίνει σήμερα που δεν έχει υγρασία. Δεν ξέρω και τι να πω για αυτή την κατάσταση εκτός του ότι βαρέθηκα! Βαρέθηκα να έχουν δική τους ζωή τα μαλλιά μου και βαρέθηκα να μοιάζω σα να έχω παλέψει με 3 ρακούν για την τελευταία φέτα καρπούζι. Πρέπει να τελειώνει αυτό το αστείο. 

Ενώ ωστόσο ξέρω πολλά για το φριζάρισμα, γιατί συμβαίνει και όλα τα λοιπά, δεν μπορώ να πω πως έχω καταφέρει και πολλά. Ναι, πράγματι, υπάρχουν μέρες που τα μαλλιά όλων μας απλά δεν υπακούν σε τίποτα και με καμία δύναμη. Τα δικά μου δε, είναι ικανά να σπάσουν και το λαστιχάκι προκειμένου να φουντώσουν. Αλλά δεν μπορεί, κάοπιο προϊόν θα υπάρχει εκεί έξω και ομολογώ πως δεν το έχω βρει. Δεν το έχω βρει γιατί κάνω καθημερινά styling στα μαλλιά μου όμως, μετά την καραντίνα, το σταμάτησα και άρχισε το δράμα μου. Επειδή λοιπόν κάτι πρέπει να γίνει αποφάσισα να κάνω έρευνα. Να βρω δηλαδή προϊόντα με σούπερ κριτικές που έχουν βοηθήσει πραγματικά τις ομοιοπαθούσες. 

Έψαξα. Έψαξα πολύ. Βρήκα προϊόντα με 50-50 κριτικές αλλά βρήκα και “θαυματουργά”, “σωτήρια” προϊόντα που μου κίνησαν το ενδιαφέρον. Αυτά θα βρεις και εσύ στην παρακάτω gallery. Δέκα προϊόντα για το φριζάρισμα που -σύμφωνα με το ίντερνετ- κάνουν θαύματα. Τα παραθέτω λοιπόν για αρχή και στις επόμενες μέρες (έχω κάνει τις παραγγελίες μου) θα αρχίσω το crash test. Μείνε συντονισμένη για το πόρισμα… It’s on! 

Διάβασε ακόμα: Trend alert! Με αυτά τα μανικιούρ πετάξαμε στα… σύννεφα! 


Πηγή