Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Τι κοινό έχει η Gigi Hadid με την Daenerys Targaryen;

Η Gigi Hadid είναι ένα από τα girl crushes μας γιατί… την έχεις δει έτσι; Είναι μία καλλονή και μαζί με την Chrissy Teigen, αποδεικνύει πως τα στρογγυλά πρόσωπα μπορούν να είναι απίστευτα sexy! Εκτός του ότι έχει τέλειο πρόσωπο και σώμα όμως, έχει και τέλεια μαλλιά τα οποία δεν φοβάται να αλλάξει! την έχουμε δει καστανή, πιο μελαχρινή, σαντρέ ξανθιά και ντορέ ξανθιά… Μέχρι πρόσφατα όμως, δεν την είχαμε δει ποτέ με πλατινέ μαλλιά αλα Mother of Dragons. Το τόσο ανοιχτό δεν το είχε τολμήσει αλλά… για χάρη ενός εξωφύλλου το έκανε και μάλιστα το ανέβασε στο instagram! Δες και θα το συζητήσουμε…

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

catch of the day / girls saving girls ! NEW @chaossixtynine COVER by the epic @cassblackbird ! so much love for the duo that is @chaos tysm !!!! & loooove you @micarganaraz, I’d save you any day ???

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on Nov 13, 2018 at 7:17am PST

Αυτή τη φωτογραφία από το εξώφυλλο του περιοδικού Chaos 69 ανέβασε η Gigi και είδαμε τα ολόλευκα μαλλιά της που πλησιάζουν το ασημί των Targaryen. Φαίνεται πως οι hairstylists της φωτογράφισης ανυπομονούν όσο εμείς για την πρεμιέρα του Game of Thrones και αποφάσισαν να κάνουν στην Gigi ένα Daenerys Targaryen makeover! Το χρώμα της ταιριάζει απίστευτα αλλά εννοείται πως έιναι περούκα! Μία τέτοια εργασία στα μαλλιά δεν μπορεί να γίνει μόνο για τις ανάγκες ενός εξωφύλλου, είναι τεράστια δέσμευση (εκτός και αν είσαι η Kim Kardashian που θα έκανε τα πάντα). Βέβαια… εμείς θα θέλαμε πολύ να δούμε τη Gigi σαν άλλη Khaleesi of the Dothraki όμως ξέρουμε και πόσο μεγάλη ταλαιπωρία θα ήταν αυτό. Σε κάθε περίπτωση, από εμάς είναι ναι στο πλατινέ χρώμα της Gigi, αληθινό ή όχι!

 

 


Πηγή