Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Τι τον θέλεις τον καφέ; Οι κρέμες ματιών με καφεΐνη θα σε ξυπνήσουν καλύτερα (+10 για να διαλέξεις)

Ο καφές είναι για εμένα άκρως απαραίτητος κάθε πρωί που ξυπνώ. Αν δεν πιώ μια κούπα ζεστό γαλλικό καφέ (τώρα που έβαλε κρύο είναι ό,τι πρέπει) ή έναν περιποιημένο freddo espresso, θα σέρνομαι κυριολεκτικά.

Υπάρχουν, όμως, κι εκείνες οι μέρες που όσο καφέ κι αν πιώ, το μάτι δεν λέει να ανοίξει. Ξέρεις τι κάνω τότε; Χρησιμοποιώ την κρέμα ματιών με… καφεΐνη.

10 προϊόντα με ρετινόλη για να εξαφανίσεις άμεσα λεπτές γραμμές και ρυτίδες

Τι κάνουν οι κρέμες ματιών με καφεΐνη

Οι κρέμες ματιών με καφείνη ξυπνούν… όχι μόνο την περιοχή των ματιών, αλλά και όλη την επιδερμίδα.

Φωτίζουν το βλέμμα, εξαφανίζουν τους μαύρους κύκλους και τα οιδήματα και σε κάνουν… να λάμπεις ολόκληρη μέσα σε μόλις λίγα λεπτά.

via GIPHY

Γιατί αν τα μάτια λάμπουν, τότε κι εσύ θα λάμπεις ολόκληρη.

Ο σωστός τρόπος χρήσης της κρέμας ματιών

Είσαι σίγουρη πως γνωρίζεις πώς ακριβώς να χρησιμοποιείς σωστά την κρέμα ματιών; Χμμ…

Η κρέμα ματιών καλό είναι να απλώνεται με τον παράμεσο, δηλαδή, με το τέταρτο δάχτυλό σου για έναν πολύ βασικό λόγο! Γιατί ο παράμεσος έχει τη λιγότερη μυική δύναμη και η περιοχή κάτω από τα μάτια είναι η πιο ευαίσθητη από όλες. Συνεπώς, χρειάζεται απαλή φροντίδα και όχι πιεστικές κινήσεις.

Και κάτι ακόμα! Η κρέμα ματιών απλώνεται μόνο κάτω από τα μάτια και στο κόκαλο του φρυδιού. Μην τη βάλεις ποτέ στο βλέφαρο, γιατί… θα ξυπνήσεις με μάτια πρησμένα.

Μετά, λοιπόν, από αυτό το mini beauty lesson, ρίξε μια ματιά στην gallery. Έχω βρει για εσένα 10 κρέμες ματιών με καφεΐνη, που θα λατρέψεις!


Πηγή