Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Τι χρειάζεται για να εξασφαλίσεις έντονες, σαγηνευτικές βλεφαρίδες;

Κάθε κορίτσι θέλει έντονες καμπυλωτές, βλεφαρίδες. Ανοίγουν το βλέμμα και το κάνουν να δείχνει σέξι και σαγηνευτικό! Ζητούμενο λοιπόν είναι να επενδύεις πάντα σε μία μάσκαρα που θα τους προσθέτει αρκετό όγκο και κίνηση. Αν το βουρτσάκι της έχει καμπύλη ακόμα καλύτερα, γιατί θα ακολούθησει τη γραμμή των βλεφαρίδων, κάνοντας έτσι την εφαρμογή πολύ πιο εύκολη. 

Oι γυναίκες σήμερα μπορούν να έχουν όσα χρειάζονται για να πετύχουν τις βλεφαρίδες των ονείρων τους. Ένα ψαλίδι βλεφαρίδων και μία επαναστατική μάσκαρα με σύγχρονη τεχνολογία είναι αρκετά για να δημιουργήσουν έντονη καμπυλότητα και εξαιρετικό όγκο σε κάθε πέρασμα.

BADgal BANG! volumizing mascara της Benefit

Η τέχνη του μακιγιάζ

Κάθε γυναίκα ακολουθεί  διαφορετικά βήματα και τεχνικές για να πετύχει καμπυλότητα και όγκο στις βλεφαρίδες της.

Ενώ κάποιες γυναίκες δοκιμάζουν να χρησιμοποιήσουν ψαλίδι βλεφαρίδων, κάποιες άλλες απλώνουν αρκετές στρώσεις μάσκαρα τόσο στις άνω όσο και στις κάτω βλεφαρίδες. Και οι δύο τεχνικές είναι πολύπλοκες, χρονοβόρες και πολλές φορές δεν φέρνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Έτσι οι make up artists ενέπνευσαν τις εταιρείες να κατασκευάσουν ειδικά βουρτσάκια που χτενίζουν και καλύπτουν μία- μία τις βλεφαρίδες.

IMG 20180119 WA0003

Mάσκαρα Total Temptation της Maybelline New York

Το καμπυλωτό βουρτσάκι για παράδειγμα ξεκινάει από τη ρίζα των βλεφαρίδων και δημιουργεί μια τέλεια καμπυλότητα μέχρι την άκρη τους. Παράλληλα η φόρμουλά τους δίνει όγκο και σκουραίνει τις βλεφαρίδες χωρίς να τις βαραίνει, κρατώντας την καμπυλότητα σταθερή.

0451471 l

Max Factor 2000 Calorie Curl Addict Mascara

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

10 φορές που η Meryl Streep μας απέδειξε ότι η ομορφιά και η λάμψη δεν έχουν ηλικία

 


Πηγή