Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Το αγαπημένο βερνίκι νυχιών της Kim Kardashian κοστίζει λιγότερο από 10€

Η Kim Kardashian, εκτός από μία πάμπλουτη reality star, είναι αδιαμφισβήτητα και μία trendsetter. Ό,τι κι αν φορέσει, όποια αλλαγή κι αν κάνει στην εμφάνισή της, αμέσως συζητιέται παγκοσμίως και γίνεται τάση. Αυτό σημαίνει αυτόματα ότι πολλές γυναίκες αναζητούν και ψάχνουν κάθε brand που απαρτίζει την εικόνα της Kim.

Εμείς, λοιπόν, μετά από μία mini έρευνα που κάναμε και παρατηρώντας τη star διαπιστώσαμε ότι στο κομμάτι «νύχια» έχει μια αδυναμία! Η Kim Kardashian λατρεύει τις nude αποχρώσεις στο μανικιούρ της και, μάλιστα, δεν αποχωρίζεται ένα συγκεκριμένο βερνίκι νυχιών.

Πρόκειται για ένα nude βερνίκι, το οποίο κολακεύει απίστευτα τη σκουρόχρωμη επιδερμίδα της. Είναι, στην ουσία, ένα ουδέτερο pastel χρώμα και μπορείς κι εσύ πολύ άνετα να το βρεις σε όλα τα καταστήματα- φυσικά και online- της Ελλάδας.

Το απίστευτο είναι πως το αγαπημένο βερνίκι της Kim Kardashian δεν έχει καμία εξωφρενική τιμή όσο κι αν σου κάνει εντύπωση. Είναι πολύ οικονομικό, κοστίζει κάτω από 10 ευρώ και είναι ιδανικό για κάθε εποχή. Ειδικά τώρα που έχεις αρχίσει τα μπάνια και έχεις κάνει ένα ελαφρύ μαύρισμα, το εν λόγω βερνίκι νυχιών θα κάνει τα δάχτυλά σου και τα νύχια σου να δείχνουν υπέροχα. Δες στην παρακάτω gallery ποιο είναι το αγαπημένο μανό της Kim Kardashian και ακόμη τέσσερα στις ίδιες αποχρώσεις. Θα τα λατρέψεις!

Διάβασε ακόμα: Sunscreen rules! 7 σημεία στα οποία ξεχνάς να απλώσεις το αντηλιακό σου


Πηγή