Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Το απόλυτο πακέτο ομορφιάς για τις γιορτές από την Cleria!

Οι γιορτές πλησιάζουν και αυτές τις ημέρες οι περισσότεροι αναζητούμε τα δώρα που θα χαρίσουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα και, φυσικά, στον εαυτό μας. Για εμάς τις γυναίκες οι επιλογές είναι σίγουρα πολλές, και αρκετές από αυτές αφορούν σε προϊόντα ομορφιάς και καθημερινής περιποίησης! Ναι, μας αρέσει να φροντίζουμε τον εαυτό μας και την επιδερμίδα μας, γι’ αυτό και αφιερώνουμε χρόνο, διαλέγοντας προσεκτικά τα κατάλληλα για εμάς καλλυντικά προϊόντα.

Το απόλυτο σετ για ολοκληρωμένη περιποίηση προσώπου

Η αλήθεια είναι πως για να εξασφαλίσουμε υγιή επιδερμίδα που θα διατηρείται λαμπερή στο πέρασμα των χρόνων, χρειαζόμαστε ολοκληρωμένη περιποίηση σε σώμα, πρόσωπο και μάτια. Τι πιο ιδανικό, λοιπόν, από ένα πακέτο-δώρο στον εαυτό μας το οποίο περιλαμβάνει ό,τι είναι απαραίτητο για μια ολοκληρωμένη περιποίηση προσώπου;

Cleria για να υποδεχθούμε το 2017 λαμπερές και ανανεωμένες

Στην καθιερωμένη έρευνα αγοράς που κάναμε για να βρούμε τα τέλεια δώρα, ανακαλύψαμε το απόλυτο πακέτο ομορφιάς. Πρόκειται για μια όμορφη πρόταση για τις ώριμες επιδερμίδες που έρχεται από τη σειρά Cleria της Pharmasept και μάλιστα, σε προσιτή τιμή!

Τo Cleria Beauty Gift Box περιέχει τέσσερα προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από την καθημερινή περιποίησης μιας γυναίκας, όπως ένα πλούσιο έλαιο με ενυδατικά και αντιγηραντικά συστατικά, μια 24ωρη κρέμα προσώπου για βαθιά ενυδάτωση, μια κρέμα ματιών που μειώνει  τις ρυτίδες, τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες καθώς και ένα απίστευτο τονωτικό νερό ντεμακιγιάζ.

tpkpok

Τα απίστευτα προϊόντα που βρήκαμε στο Cleria Beauty Gift Box

•          Το ξηρό πολυχρηστικό έλαιο Cleria Renewal Dry Oil έχει αγαπηθεί πολύ, καθώς συνδυάζει υπέροχο άρωμα με πλούσια ενυδατικά και αντιγηραντικά συστατικά, όπως το Golden Mastic Oil. Το συμπυκνωμένο σε δραστικές ουσίες έλαιο μαστίχας αποτελεί το βασικό συστατικό της αντιγηραντικής σειράς Cleria. 

•          Η 24ωρη κρέμα προσώπου Lift Effect Cream αυξάνει τη σφριγηλότητα και πυκνότητα της επιδερμίδας και την ενυδατώνει σε βάθος.

•          Η 24ωρη κρέμα ματιών Eye Perfection Cream είναι κατάλληλη για άνω και κάτω βλέφαρο και μειώνει τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια, τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες.

• Το τονωτικό νερό ντεμακιγιάζ Refreshing Micellar Water περιέχει φυσικούς καθαριστικούς παράγοντες και καθαρίζει αποτελεσματικά πρόσωπο και μάτια, χωρίς να ερεθίζει, ενώ παράλληλα ενυδατώνει και δροσίζει την επιδερμίδα.

Εσείς ακόμα σκέφτεστε τι δώρο θα κάνετε στη μητέρα, την κολλητή ή στον εαυτό σας;

Το Cleria Beauty Gift Box μπορείτε να το βρείτε αποκλειστικά στα φαρμακεία στην τιμή των 48 ευρώ.

 

 


Πηγή