Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024

Το απόλυτο TikTok hack για να κάνεις τέλεια γραμμή στο γαλλικό μανικιούρ

Γαλλικό μανικιούρ! Το πιο elegant και διαχρονικό nail art όλων των εποχών και αυτό που φέτος είναι… πιο hot από ποτέ. Ναι, το French mani έχει επιστρέψει για τα καλά αυτήν τη σεζόν στη χρωματιστή εκδοχή του, όμως.

Σήμερα, ωστόσο, δεν θα σου αναλύσω την τάση, αλλά θα εστιάσω περισσότερο στη διαδικασία δημιουργίας της γραμμής του γαλλικού nail art.

Εγώ, προσωπικά, λατρεύω να κάνω μόνη μου το μανικιούρ μου. Είναι κάτι που με χαλαρώνει, με ηρεμεί και με ξεκουράζει. Με το γαλλικό μανικιούρ, όμως, δεν… το είχα και πολύ. Αυτή η γραμμή του που έπρεπε να είναι ολόισια μού έβγαζε την ψυχή κάθε φορά και, όπως καταλαβαίνεις, χρειαζόμουν ένα μπουκάλι ασετόν μέχρι να καταφέρω να την κάνω σωστά.

10+1 super fun, γαλλικά μανικιούρ για να πάει καλά η εβδομάδα

Μέχρι που… βρήκα το απόλυτο και πανεύκολο TikTok hack.

Το TikTok hack για τέλειο γαλλικό μανικιούρ

Εδώ και λίγες ημέρες κυκλοφορούν ορισμένα videos με TikTokers, οι οποίες δείχνουν το πιο εύκολο trick για να πετύχεις τη γραμμή του γαλλικού μανικιούρ. Μην τρομάξεις μόλις δεις το βίντεο! Μπορεί να γίνεις λίγο… χάλια, αλλά αξίζει να το δοκιμάσεις. Θα σου λύσει τα χέρια.

@jacquelinekilikita

Trying the viral #frenchtips #manicure hack. I’m clumsy ? but it sorta works! Not 100% sold, though. #nailart #beautyhacks #frenchmanicure #nails

♬ Chill Vibes – Lofi Sleep Chill & Study & Lofi Hip-Hop Beats & LO-FI Beats

Όπως είδες, αυτό που έχεις να κάνεις είναι να βάψεις με βερνίκι νυχιών την άκρη των δακτύλων σου και να πιέσεις πάνω στην άκρη του κάθε νυχιού, ώστε να σχηματιστεί η γραμμή. Τέλειο; Αξίζει να το δοκιμάσεις.

French mani… με χρώμα

Τα τελευταία χρόνια επικρατούσε μια σιγή όσον αφορά το γαλλικό μανικιούρ. Είχε φύγει από το προσκήνιο χωρίς, βέβαια, αυτό να σημαίνει ότι δεν το επιλέγαμε στα νύχια μας. Φέτος, πάντως, επέστρεψε δυναμικά και- όπως φαίνεται- ήρθε για να μείνει.

Τα nail trends της σεζόν, λοιπόν, σου λένε να πεις κι εσύ «ναι» στο γαλλικό μανικιούρ, αλλά να τολμήσεις το χρώμα. Ξέχνα τη λευκή γραμμή και «παίξε» με μπλε, κόκκινη, ροζ, πράσινη, κίτρινη και όποιο άλλο χρώμα εσύ αγαπάς.

Κάνε και combo χρωμάτων, αν αυτό σου αρέσει. Το καλοκαίρι, άλλωστε, ενδείκνυται για τα χρωματιστά μανικιούρ, γιατί λοιπόν να μην το τολμήσεις; Μισό λεπτό…

Νομίζεις ότι έτσι θα σε άφηνα; Στην gallery έχω βρει πέντε βερνίκια σε φανταστικά, φωτεινά χρώματα, που σίγουρα θα σου χρειαστούν. Ανακάλυψέ τα!

Cover photo: @oliveandjune


Πηγή