Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Το δερματικό πρόβλημα που ταλαιπωρεί τη Δέσποινα Καμπούρη ίσως να το αντιμετωπίζεις κι εσύ

Η επιδερμίδα του προσώπου είναι ιερή για όλες τις γυναίκες. Είναι ο «καθρέφτης» μας και καμία από εμάς δεν θέλει να έχει σημάδια, ουλές, δυσχρωμίες ή σπυράκια. Αυτό, βέβαια, δεν είναι πάντα εφικτό. Για πολλούς και διάφορους λόγους, είτε λόγω άγχους, είτε λόγω ορμονικών διαταραχών, είτε από άλλες αιτίες, το δέρμα μας εμφανίζει κατά καιρούς προβλήματα, που μόνο όμορφα δεν μας κάνουν να αισθανόμαστε.

Και σε μια τέτοια φάση ακριβώς βρίσκεται και η Δέσποινα Καμπούρη, η οποία χθες το απόγευμα αποκάλυψε μέσα από μερικά Instagram stories τη δερματική πάθηση που την ταλαιπωρεί εδώ και αρκετά χρόνια και τώρα είναι σε έξαρση. Η δημοσιογράφος και διευθύντρια του Queen.gr αποκάλυψε πως έχει ροδόχρου ακμή από τότε που έμεινε έγκυος για δεύτερη φορά, δηλαδή εδώ και πέντε χρόνια περίπου.

Ειδικότερα, η Δέσποινα αποφάσισε χθες να μιλήσει για την ακμή της με αφορμή το ραντεβού που έκανε με τη δερματολόγο της, αλλά και λόγω των πολλών μηνυμάτων που δέχεται στα social media από γυναίκες που της λένε πόσο όμορφη επιδερμίδα έχει. Που- κάποιες φορές- όπως παραδέχεται και η ίδια, τα φίλτρα του Instagram είναι αυτά που κάνουν το δέρμα της να δείχνει βελούδινο.

Στα videos, που θα δεις παρακάτω, η Δέσποινα Καμπούρη δείχνει σε κοντινό πλάνο πόσο κόκκινη είναι η επιδερμίδα και τα ζυγωματικά της λόγω της ροδόχρου ακμής και εξηγεί πόσο επίπονη είναι η διαδικασία των διανοίξεων που κάνει στη δερματολόγο της. Στην ουσία, η ροδόχρους ακμή, που αντιμετωπίζει η δημοσιογράφος, είναι μια συχνή, φλεγμονώδης δερματική πάθηση, η οποία εμφανίζεται στο πρόσωπο, κυρίως στα ζυγωματικά, τη μύτη, το μέτωπο και το πιγούνι. Και για τη σωστή αντιμετώπισή της, η Δέσποινα ακολουθεί πιστά τις οδηγίες της δερματολόγου της, που σε αυτήν τη φάση είναι να κάνει διανοίξεις πόρων στο ιατρείο.

Δες παρακάτω τα videos στα οποία η Δέσποινα Καμπούρη δείχνει τη ροδόχρου ακμή της και εξηγεί όσα βιώνει με την επιδερμίδα της.

 

 

 

 

 

 

 

 

Διάβασε ακόμα: Γιατί το flob είναι το πιο sexy κοντό κούρεμα της φετινής άνοιξης;


Πηγή