Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Το καλύτερο φθινοπωρινό trend για τα μαλλιά είναι και το πιο εύκολο…

Ναι, ναι ξέρουμε… έχουμε αρχίσει εδώ και καιρό να μιλάμε για τα trends της επόμενης σεζόν παρ’ όλο που ακόμη ευχόμαστε καλό αποκαλόκαιρο και όχι καλό χειμώνα. Η ψυχρή (see what we did there?) αλήθεια ωστόσο είναι ότι  το φθινόπωρο θα έρθει και ήδη η θερμοκρασία είναι καλύτερη, η μέρα μικραίνει και έχουμε επιστρέψει στα γραφεία μας. Το τελευταίο που θέλουμε λοιπόν είναι να ασχολούμαστε με τις ώρες με τα μαλλιά μας… Πόσο ωραία ήταν το καλοκαίρι που δεν κάναμε σχεδόν τίποτα! Το ότι αλλάζει όμως η σεζόν δεν σημαίνει πως πρέπει να μπούμε και σε περιττές διαδικασίες με τα σεσουάρ, τα ψαλίδια, τις βούρτσες και τα λοιπά εργαλεία μαλλιών. Βλέπεις, η πιο hot τάση του φθινοπώρου για τα μαλλιά είναι πανεύκολη και πάρα μα πάρα πολύ πρακτική! Ετοιμάσου να πιάσεις πολλές χαμηλές αλογοουρές αυτή τη σεζόν!

Οι φθινοπωρινές πασαρέλες ήταν γεμάτες από μαλλιά πιασμένα χαμηλά και αβίαστα χτενισμένα όπως αυτά που είδαμε στο catwalk του οίκου Balmain. Αυτό το φθινόπωρο λοιπόν η μόδα δεν θέλει να μας βάλει σε επιπλέον κόπο αλλά να κάνει τη ζωή μας ευκολότερη. Το απλό όμως δεν χρειάζεται να είναι βαρετό!

Chanel HC bty F19 009

Ένα μικρό κοκαλάκι και μία χωρίστρα στο πλάι όπως είδαμε στην πασαρέλα του οίκου Chanel, αρκούν για να κάνουν την απλή χαμηλή αλογοουρά λίγο πιο dressy και κατάλληλη ακόμα και για τις βραδινές μας εμφανίσεις.

De La Renta bty F19 016

Αντίστοιχα, μία βελούδινη κορδέλα όπως αυτή στην πασαρέλα του Oscar De La Renta μπορεί να κάνει το χτένισμα πιο χειμωνιάτικο και… αρκετά πιο γιορτινό. Κόκκινη, μαύρη, πράσινη… η  βελούδινη κορδέλα πωλείται με το μέτρο και είναι το πιο απλό και κομψό αξεσουάρ.

Fendi bty F19 011

Τέλος, λίγη κίνηση στην ουρά είναι πάντοτε ευπρόσδεκτη όπως είδαμε στην πασαρέλα του οίκου Fendi και αυτό σημαίνει πως, ακόμα και αν έχεις σπαστά μαλλιά, δεν χρειάζεται να τα ισιώσεις παρά μόνο να τα πιάσεις όμορφα με ένα μικρό λαστιχάκι. Πιάσε λοιπόν χαμηλές αλογοουρές και βγάλε το hairstyling από το μυαλό σου… η μόδα φέτος το φθινόπωρο βάλθηκε να μας λύσει τα χέρια!

Διάβασε ακόμα: Hello autumn! 5 προϊόντα μακιγιάζ που θα κάνουν την μετάβαση προς το Φθινόπωρο πιο όμορφη


Πηγή