Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Το «μαγικό» πανάκι που θα αφαιρέσει το μακιγιάζ σου φυσικά!

Έχουμε πει επανειλημμένως ότι, ο καθαρισμός είναι το πιο σημαντικό βήμα για έχεις υγιή και λαμπερή επιδερμίδα. Αν λοιπόν, θέλεις να ακτινοβολείς, μην παραλείπεις ποτέ να καθαρίζεις το πρόσωπό σου. Και όταν λέμε ποτέ, εννοούμε ακόμη και εκείνα τα βράδια που γυρίζεις κουρασμένη και πέφτεις στο κρεβάτι χωρίς καν να ξεβαφτείς. Ξέχνα την κακή συνήθεια που σε κάνει να δείχνεις κουρασμένη και ταλαιπωρημένη. Ο καθαρισμός προσώπου πρέπει να είναι προτεραιότητα, αν θέλεις να διατηρήσεις την φρεσκάδα σου και τη νεανική σου όψη.

Πώς θα σου φαινόταν, λοιπόν, αν μπορούσες να «σβήσεις» το make up σου σε δευτερόλεπτα και μάλιστα με φυσικό τρόπο; Ανακαλύψαμε το «μυστικό» για να ξεμπερδεύεις γρήγορα με τη διαδικασία του καθαρισμού προσώπου από το καθημερινό μακιγιάζ. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα «μαγικό» πανάκι που θα βρεις στα φαρμακεία!

Ο λόγος για το «The Original Make Up Eraser», το καινοτόμο επαναχρησιμοποιούμενο σύστημα αφαίρεσης μακιγιάζ που είναι εξαιρετικά δημοφιλές σε ολόκληρο τον κόσμο και πλέον κυκλοφορεί και στη χώρα μας! Το δοκιμάσαμε πρώτες και σου το προτείνουμε! Γιατί;

Αρχικά γιατί καθαρίζει σε βάθος το πρόσωπο με τον πιο φυσικό τρόπο, το νερό! Αφαιρεί ολοκληρωτικά το μακιγιάζ σε ελάχιστο χρόνο, χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς και κοκκινίλες. Το εμπιστευόμαστε, καθώς είναι πολύ απαλό και σέβεται ακόμα και τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. Επιπλέον, δεν έχει ίχνος χημικών και δεν αφήνει υπολείμματα, αποτελώντας έτσι την πιο αποτελεσματική λύση για να φροντίζεις το πρόσωπό σου με τον καλύτερο τρόπο καθημερινά.

Πώς ακριβώς χρησιμοποιείται;

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να το χρησιμοποιήσεις είναι πολύ απλά. Απλώς πλένεις καλά το πανάκι πριν την πρώτη χρήση και στη συνέχεια το βρέχεις με χλιαρό νερό. Ναι, η θερμοκρασία του νερού είναι σημαντική και πρέπει να τη λάβεις υπόψη. Ξέχνα το καυτό νερό, που θα αφυδατώσει το δέρμα σου, και θα απομακρύνει από αυτό τα φυσικά του έλαια, προκαλώντας ξηρότητα.

Χρησιμοποίησε, λοιπόν, το βρεγμένο με χλιαρό νερό πανάκι και αφαίρεσε το μακιγιάζ σου με κυκλικές κινήσεις. Δώσε έμφαση στα μάτια και τα χείλη σου. Θυμήσου ότι, γυρνώντας το από την πλευρά που βρίσκεται η ετικέτα μπορείς να κάνεις απολέπιση.

Σε κάθε περίπτωση, μην τρίβεις βίαια το πρόσωπό σου. Οι απαλές και επιδέξιές κινήσεις, αρκούν για να το καθαρίσεις. Σε δευτερόλεπτα θα έχεις αφαιρέσει κάθε είδος μακιγιάζ και θα έχεις προετοιμάσει την επιδερμίδα σου για να δεχτεί την ενυδατική σου κρέμα και να την απορροφήσει πλήρως. Από εκεί και πέρα, μπορείς να πλένεις το πανάκι σου κάθε φορά που το χρειάζεσαι.

Extra tip: Μην ξεχνάς ότι και το πρωί πρέπει να φροντίζεις και να πλένεις το πρόσωπό σου. Γιατί; Στον ύπνο σου η επιδερμίδα σου παράγει έλαια, τα οποία την επόμενη ημέρα πρέπει να απομακρυνθούν για να ανοίξουν οι πόροι και να εφαρμόσεις την ενυδατική σου. Επιπλέον, το μαξιλάρι σου και τα σεντόνια σου δεν είναι τόσο καθαρά όσο μπορεί να πιστεύεις!

pisteueisiiisisis

Τώρα δεν υπάρχει καμία απολύτως δικαιολογία για να μην ξεβάφεσαι!

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι, έχεις τη δική σου ιεροτελεστία στη φροντίδα της επιδερμίδας σου. Σίγουρα όμως αξίζει να δοκιμάσεις αυτόν τον εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο για να καθαρίσεις το πρόσωπό σου και να λάμψεις! Βοήθησε την επιδερμίδα σου να ανακτήσει τη λεία όψη της και απομάκρυνε τα νεκρά κύτταρα χωρίς κόπο με το «The Original Make Up Eraser».

Θα το βρεις σε όλα φαρμακεία και στο www.dekaz.gr σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα (μαύρο, ροζ, μωβ, τιρκουάζ) και τρία υπέροχα σχέδια (tropical, flamingo, watermelon). Το καλύτερο; Είναι μία πολύ οικονομική επιλογή. Φτιαγμένο από μείγμα polyester, κάθε πανάκι αντέχει περίπου 1000 πλύσεις. Το παραπάνω, δεν σημαίνει μόνο ότι είναι αποτελεσματικό και ανθεκτικό αλλά και ότι αποτελεί την πιο εντελώς value for money επιλογή για εσένα που σκέφτεσαι το budget σου.


Πηγή