Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Το μεγαλύτερο make up trend των 90’s επιστρέφει δυναμικά φέτος την άνοιξη

Η χρονιά που διανύουμε, εκτός από το ότι είναι περίεργη και διαφορετική όπως και το 2020, φέρει και έναν… vintage αέρα μαζί της. Και το λέμε αυτό, διότι φέτος βλέπουμε κάθε λίγο και λιγάκι να κάνουν αισθητή την παρουσία τους τάσεις του παρελθόντος στον κόσμο της ομορφιάς.

Τι να πρωτοσκεφτούμε! Τα scrunchies και τα κλάμερ στα μαλλιά, τα flip ends (aka γυρισμένες προς τα έξω άκρες μαλλιών) ή το body highlighter; Όλες αυτές οι τάσεις έρχονται από το μακρινό παρελθόν και πρόκειται να μας απασχολήσουν έντονα αυτήν τη σεζόν. Το μεγαλύτερο make up trend, όμως, που έρχεται από τα 90’s και θα ταράξει τα νερά της ομορφιάς φέτος, είναι άλλο. Είναι το supermodel lip, δηλαδή το καφέ περίγραμμα χειλιών.

Πόσα χρόνια σε πήγαμε πίσω τώρα… Στη δεκαετία του 1990 και δη το 1997 το καφέ περίγραμμα χειλιών ήταν το μεγαλύτερο trend που υπήρχε. Όλα τα μοντέρνα κορίτσια της εποχής και αμέτρητες celebrities – ανάμεσά τους οι Spice Girls- το φορούσαν ανελλιπώς σε κάθε έξοδό τους και θεωρούνταν super hot.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Makeup Artist Patrick Ta (@patrickta)

Φέτος, λοιπόν, το supermodel lip είναι και πάλι μία από τις πιο «δυνατές» τάσεις που ήδη λανσαρίστηκε στα Grammy Awards 2021 από celebrities, όπως οι Lizzo, Meghan Thee Stallion και Maren Morris. Στην παρακάτω gallery θα δεις πολλές φωτογραφίες με το συγκεκριμένο trend και θα το θυμηθείς καλύτερα.

Αν δεν το έχεις ήδη δοκιμάσει, όμως, μήπως να το κάνεις ευθύς αμέσως; Ναι, και κάτω από τη μάσκα σου μπορείς να έχεις βαμμένα χείλη, αλλά και στα Zoom calls που πραγματοποιείς καθημερινά. Πάρε ένα καφέ μολύβι, λοιπόν, και κάνε το περίγραμμα των χειλιών σου. Έπειτα, «γέμισε» τα χείλη με το μολύβι και ολοκλήρωσε με lip gloss, αν θέλεις. Για να γίνει πιο σύγχρονο και «μαλακό» αυτό το old-school trend, κάνε blending με ένα λεπτό πινελάκι στο περίγραμμα και στα χείλη. Βάλε και lip gloss στο τέλος, έτσι για τη 90’s πινελιά!

Διάβασε ακόμα: Κι όμως! Μπορείς να βελτιώσεις την υφή των μαλλιών σου… στον ύπνο σου




Πηγή