Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Το μικροσκοπικό φύκι που «εργάζεται» για την ομορφιά σου

Εσείς γνωρίζατε ότι υπάρχει ένα μικροσκοπικό αλλά «μαγικό» φύκι που μπορεί να σας χαρίσει ομορφιά, δύναμη, ευεξία και ενέργεια; Αν όχι, τότε ήρθε η ώρα να μάθετε τα πάντα γύρω από τη σπιρουλίνα, την «υπερτροφή» που περιέχει περισσότερες από100 πολύτιμες θρεπτικές ουσίες για τον οργανισμό μας και αποτελεί ένα πραγματικό σύμμαχο για τις γυναίκες.

Είναι ένα από τα «θαύματα της φύσης», ένα φαγώσιμο μικροφύκος , πλούσιο σε πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, καλά λιπαρά, αντιοξειδωτικά, φυτοθρεπτικά, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, βιταμίνες , ένζυμα και προβιοτικά που υπόσχεται περισσότερη φυσική ενέργεια και μεγαλύτερη ζωτικότητα.

Όμως, εκτός από τη και βελτίωση της υγείας, η σπιρουλίνα της Superfoods «εργάζεται» επίσης για την ομορφιά μας αλλά και το… κρεβάτι μας. Ναι, η «υπερτροφή» αυτή περιέχει θρεπτικές ουσίες που συμβάλλουν στη διατήρηση της νεανικότητας!

Πράγματι, αυτό το φύκι -το οποίο αξίζει να σημειωθεί ότι αποκαλείται «το φαγητό των αστροναυτών»- μπορεί να κάνει θαύματα για το δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια σας, ενώ μας προσφέρει παράλληλα όλα τα απαραίτητα συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός μας για να αντεπεξέλθει στις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής.

Ας δούμε μερικά -μόνο- από εκείνα που η σπιρουλίνα μπορεί να προσφέρει σε εμάς τις γυναίκες:

1. Τόνωση του δέρματος: Οι ελεύθερες ρίζες κάνουν το δέρμα μας να δείχνει κουρασμένο και χαλαρό, όμως η βιταμίνη B12 και τα αντιοξειδωτικά που περιέχει η σπιρουλίνα μπορούν να προσφέρουν μια νεανική όψη και την τόνωση που θέλουμε για το πρόσωπό μας.

2. Πείτε «αντίο» στους μαύρους κύκλους: Εκτός από το χαλαρό δέρμα, με τη σπιρουλίνα θα… αποχαιρετήσετε και τους μαύρους κύκλους χάρη στα αποτοξινωτικά συστατικά αυτής της υπερτροφής.

3. Αντιγηραντικά αποτελέσματα: Τα αντιοξειδωτικά που περιέχει η σπιρουλίνα εξαλείφουν τις ελεύθερες ρίζες που θεωρούνται υπεύθυνες για τη γήρανση του δέρματος.

4. Όμορφα νύχια: Τα καλά της σπιρουλίνας δεν σταματούν εδώ, αφού μας παρέχει όλες τις πρωτεΐνες που χρειάζεται ο οργανισμός μας για να αποκτήσουμε σε λίγες μόνο εβδομάδες υγιή και όμορφα νύχια.

5. Φροντίζει και τα μαλλιά μας: Η σπιρουλίνα δίνει λύση και στις γυναίκες που δυσκολεύονται να μακρύνουν τα μαλλιά τους αλλά και σε όσους υποφέρουν από απώλεια μαλλιών.


Πηγή