Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Το «μυστικό» για να έχεις πάντα ξεκούραστο βλέμμα. Όλοι το αναζητούσαν, εμείς το βρήκαμε!

Γνωρίζεις πια καλά ότι τα μάτια είναι το σημείο που πρέπει να φροντίζουμε ιδιαιτέρως, ανεξαρτήτως ηλικίας. Και αυτό διότι το δέρμα μας στην πολύ ευαίσθητη αυτή περιοχή είναι πιο λεπτό και πιο εύθραυστο. Άλλωστε, το βλέμμα μας «μαρτυρά» όχι μόνο τα συναισθήματά μας, αλλά και την κούρασή μας. Τι μπορούμε να κάνουμε, λοιπόν, για να δείχνουμε πάντα φρέσκιες;

Σίγουρα, πρέπει να ξεκουραζόμαστε και να κοιμόμαστε επαρκώς, καθώς ο ύπνος θρέφει την επιδερμίδα, επιβραδύνοντας την εσωτερική διαδικασία γήρανσης. Αυτό σημαίνει ότι παράγεται κολλαγόνο και ελαστίνη, ουσίες που ευθύνονται για τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα της επιδερμίδας, και η παραγωγή τους αυξάνεται κατά τη διάρκεια της νύχτας. Το κολλαγόνο αυξάνεται, επίσης, όταν ασκούμαστε, για αυτό η γυμναστική πρέπει να συμπεριλαμβάνεται οπωσδήποτε στο πρόγραμμά μας! Παράλληλα, εξίσου σημαντικό είναι να ακολουθούμε και ένα ισορροπημένο διατροφικό πρόγραμμα που θα μας χαρίσει όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειαζόμαστε προκειμένου να βοηθήσουμε την επιδερμίδα μας να λάμψει.

Πέρα όμως από όλα τα παραπάνω είναι πολύ σημαντικό να περιποιούμαστε τη συγκεκριμένη περιοχή με τον καλύτερο τρόπο. Και αυτό δεν σημαίνει απλώς να βάζουμε την κρέμα ματιών μας! Τι μπορούμε να κάνουμε, λοιπόν, για να αντιμετωπίσουμε άμεσα το πρήξιμο, τις σακούλες, τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες στην περιοχή των ματιών; Υπάρχει αποτελεσματικός τρόπος να τις εξαφανίσουμε, κάπως «μαγικά»; Μπορούμε να δούμε αμέσως αισθητή διαφορά στην εικόνα μας;

Ξεκούραστα μάτια εδώ και τώρα!

Ανακαλύψαμε το νέο καινοτόμο προϊόν που δρα σε ελάχιστο χρόνο στην περιοχή των ματιών, μειώνοντας άμεσα τα σημάδια του χρόνου. Δεν πρόκειται για μία ακόμη κρέμα, αλλά για μία πραγματικά αποτελεσματική εναλλακτική που θα σε βοηθήσει να δείχνεις πάντα ξεκούραστη και φρέσκια. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά της είναι ότι μπορεί να αλλάξει τελείως την όψη σου σε λίγα μόλις λεπτά!

Ο λόγος για το Ζελέ Ματιών Anew Platinum Instant Smoother της Avon. Πρόκειται για μία τοπική λύση που στοχεύει στη μείωση της χαλαρότητας στην περιοχή των ματιών. Δρα μέσα σε λίγα λεπτά, δημιουργώντας ένα ελαφρύ, αόρατο φιλμ που παρέχει άμεσο αποτέλεσμα σφριγηλότητας, μειώνοντας τις σακούλες κάτω από τα μάτια, τις ρυτίδες και το πρήξιμο. Έτσι, αμέσως χαρίζει μία νεανική και φρέσκια εμφάνιση που διαρκεί έως και 8 ώρες.

avon queen 3

Γιατί είναι τόσο ξεχωριστό; Γιατί αποτελεί μία αποτελεσματική λύση που χαρίζει άμεσα μια μη μόνιμη, ορατή βελτίωση στην εμφάνιση της περιοχής κάτω από τα μάτια. Σε σχέση με τις παραδοσιακές κρέμες αντιγήρανσης που δρουν με την πάροδο του χρόνου για να βελτιώσουν την ποιότητα της επιδερμίδας και να μειώσουν τα σημάδια της γήρανσης, το Ζελέ Ματιών Anew Platinum Instant Smoother προσφέρει άμεσο αποτέλεσμα. Με λίγα λόγια, αυτό σημαίνει ότι θα δεις τη διαφορά στην περιοχή λίγα λεπτά, αφού το εφαρμόσεις!

Extra tip: Με το λάθος μακιγιάζ, στην προσπάθειά σου να καλύψεις τα σημάδια του χρόνου στην περιοχή των ματιών, μπορεί να μοιάζεις ακόμη πιο ταλαιπωρημένη και κουρασμένη. Αντί, λοιπόν, να χρησιμοποιείς αρκετές στρώσεις κονσίλερ, δοκίμασε το Ζελέ Ματιών ANEW Platinum Instant Eye Smoother που παρέχει μια αποτελεσματική εναλλακτική που θα σε βοηθήσει να επιτύχεις την επιθυμητή εμφάνιση γρήγορα και εύκολα!

avon queen 4

Πώς ακριβώς χρησιμοποιείται;

Απλώς εφαρμόζεις ένα λεπτό στρώμα σε καθαρή, στεγνή επιδερμίδα ή πάνω από την κρέμα ματιών, αφού έχει απορροφηθεί πλήρως. Κάνεις απαλές κινήσεις χωρίς να τρίβεις, καθώς κάτι τέτοιο μπορεί να επηρεάσει τη διαδικασία απορρόφησης και συνεπώς το τελικό αποτέλεσμα.

avon queen 5

Ταμπονάρεις το προϊόν που έχεις εφαρμόσει από την εσωτερική προς την εξωτερική γωνία του ματιού. Στη συνέχεια, για ένα- δύο λεπτά, χρειάζεται να αποφύγεις τις εκφράσεις μέχρι να στεγνώσει πλήρως το ζελέ και να μετατραπεί σε ένα λεπτό, αόρατο φιλμ. Περίμενε μόλις λίγα λεπτά και θα δεις την επιδερμίδα σου να αλλάζει και να μεταμορφώνεται.

Σύντομα θα καταλάβεις ότι το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό και μπορεί να διαρκέσει έως και οκτώ ώρες. Ιδανικά, συνδύασε το ζελέ με την Κρέμα Ματιών Anew Platinum που θα ενυδατώσει πλήρως την ευαίσθητη περιοχή των ματιών, ενισχύοντας το κολλαγόνο της. Έτσι, θα δείχνεις αρκετά χρόνια νεότερη αλλά και ξεκούραστη!

Δες το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβεις:

 

Φυσικά, το πρωτοποριακό αυτό ζελέ έχει την υπογραφή της Avon, οπότε είναι απολύτως ασφαλές και μπορείς να το χρησιμοποιείς καθημερινά χωρίς δεύτερες σκέψεις. Και αυτό διότι, η δημοφιλής εταιρεία πρωτοπορεί στον σχεδιασμό εξειδικευμένων ποιοτικών προϊόντων, για εκατομμύρια γυναίκες παγκοσμίως. Η επιτυχημένη πορεία της βασίζεται σε ένα δυνατό συνδυασμό κατανόησης της ανάγκης της επιδερμίδας και της επιστημονικής γνώσης για τη δημιουργία προϊόντων για όλους τους τύπους δέρματος.

Η σειρά, ANEW Platinum είναι ειδικά σχεδιασμένη για γυναίκες 55+ που αναζητούν γρήγορα και ορατά αποτελέσματα, ώστε να δείχνουν και να νιώθουν στα ομορφότερά τους. Είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου (ή στη μαμά σου)!

Αγόρασε το μέσω Αντιπροσώπου εδώ

 


Πηγή