Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Το μυστικό για να μαυρίσεις καλύτερα βρίσκεται στο αλάτι

Μπορεί ο καιρός ακόμα να παίζει τα δικά του παιχνίδια (κλίμα τροπικό) όμως το καλοκαιράκι είναι εδώ. Τι είναι αυτό που θέλουμε λοιπόν όλες από το καλοκαίρι; Ναι, προφανώς και θέλουμε διακοπές και ξεκούραση αλλά πριν από όλα αυτά έρχεται το μαύρισμα! Το χρυσαφένιο-σοκολατί χρώμα που παίρνει η επιδερμίδα μας, μας κάνει πιο όμορφες, πιο sexy και πιο χαρούμενες! Ο ήλιος εννοείται –βέβαια- πως θέλει προσοχή και πάνω από όλα προστασία όμως, το τέλειο μαύρισμα παραμένει το ζητούμενο και για αυτό θα μιλήσουμε σήμερα. Ήξερες ότι το μυστικό για αυτό το τέλειο, βαθύ μαύρισμα βρίσκεται στο αλάτι; Θα σου τα αποκαλύψουμε όλα!

Η απολέπιση βλέπεις, είναι το Α αν θέλεις να αποκτήσεις μαύρισμα ομοιόμορφο και βαθύ (το Ω είναι η ενυδάτωση και θα μιλήσουμε για αυτή παρακάτω). Απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα, αποκαλύπτεις την υγιή και φρέσκια επιδερμίδα που βρίσκεται από κάτω τους και αυτή είναι που θα μαυρίσει καλύτερα και πιο ομοιόμορφα. Το αλάτι λοιπόν θα σε βοηθήσει στην απολέπιση όμως όχι οποιοδήποτε αλάτι!

rivage greece 50122733 584018228738014 8499739576788832453 n

Το αλάτι από τη νεκρά θάλασσα η οποία είναι μάλιστα το αρχαιότερο φυσικό spa, αποτελείται από πλούσια συστατικά όπως το ποτάσσιο, το μαγνήσιο, το σόδιο και το ασβέστιο. Οι κρύσταλλοί του λοιπόν, μπορούν και απομακρύνουν μηχανικά τα νεκρά κύτταρα χωρίς όμως να αφυδατώνουν ή να ταλαιπωρούν την επιδερμίδα. Αντιθέτως! Την ενυδατώνουν και την περιποιούνται σε βάθος. Που θα βρεις όμως αυτά τα πολύτιμα άλατα; Στην Rivage! Το brand που κατάφερε να κλείσει όλους τους «θησαυρούς» της Νεκράς Θάλασσας στις πολυτελείς του συσκευασίες! Ποιο από τα scrub της θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις σοκολατένιο δέρμα; Έχουμε δύο να σου προτείνουμε!

rivage greece 49851793 1984628531649746 4574323046689217723 n

Το Revitalizing Body Scrub έχει πρωτοποριακή φόρμουλα εμπλουτισμένη με φυσικό καστορέλαιο, μεταλλικά στοιχεία, βιταμίνη Ε και κρυσταλλικό αλάτι από τη Νεκρά Θάλασσα. Αυτό το πανίσχυρο «κοκτέιλ» απολεπίζει ενώ παράλληλα θρέφει και ενυδατώνει την επιδερμίδα σε βάθος αφήνοντάς την υπέροχα απαλή και έτοιμη για μαύρισμα!

ΞΑΝΘΙΑ

Η δεύτερη πρότασή μας είναι τα άλατα Original Dead Sea Scrubbing Mineral Salts. Έρχονται απευθείας από τις όχθες της Νεκράς Θάλασσας και είναι γεμάτα με όλα τα στοιχεία που κάνουν τους «θησαυρούς» του πρώτου φυσικού spa στον κόσμο μοναδικό. Σχεδιασμένα για να αναμειγνύονται με το να απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα αποτελεσματικά και να χαλαρώνουν το σώμα ενώ το λάδι θρέφει σε βάθος. Όποιο Rivage Scrub όμως και αν επιλέξεις πρέπει να μην ξεχάσεις τα εξής:
Α) Οι κινήσεις σου πρέπει να είναι απαλές και όχι βίαιες

Β) Μην παραμελήσεις τις πατούσες, τα γόνατα και τους αγκώνες σου

Γ) Ενυδάτωσε πολύ καλά την επιδερμίδα σου μετά την απολέπιση.
Και κάπως έτσι ερχόμαστε στο… Ω του μαυρίσματος, την ενυδάτωση. Η ενυδάτωση είναι απαραίτητη για την καλή υγεία της επιδερμίδας και κυρίως για το μαύρισμά σου. Γιατί; Γιατί το υγιές δέρμα μπορεί να προστατευτεί καλύτερα από τον ήλιο, μαυρίζει πιο ομοιόμορφα και λάμπει από υγεία. Ναι, το αλάτι θα σε βοηθήσει ΚΑΙ εδώ!

Untitled

Μπορεί να νομίζεις πως το αλάτι προκαλεί αφυδάτωση αλλά, θυμήσου, δεν μιλάμε για απλό αλάτι. Το αλάτι από τη Νεκρά Θάλασσα δεν μοιάζει με κανένα άλλο και είναι γεμάτο συστατικά και στοιχεία που ενυδατώνουν την επιδερμίδα. Οι επιστήμονες της Rivage μελέτησαν όλη αυτή την ενυδατική τους δράση και κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα super προϊόν ενυδάτωσης, το Hydra-Premium Body Moisturizer. Πρόκειται για ένα πανίσχυρο μείγμα συστατικών που μοιάζει με «βόμβα» ενυδάτωσης για το δέρμα. Η φόρμουλά του περιέχει γλυκερίνη, εκχύλισμα αβοκάντο και jojoba, αμυγδαλέλαιο, πρωτεΐνες, βιταμίνες Α, Ε και D αλλά και άλατα από τη Νεκρά Θάλασσα. Η μεταξένια υφή του γίνεται ένα με την επιδερμίδα μέσα σε λίγα λεπτά και την αφήνει απαλή, λαμπερή, τέλεια ενυδατωμένη και έτοιμη να αποκτήσει χρώμα καλοκαιριού!

 rivage greece 47693593 535462460279797 3202013587568290876 n

Το μυστικό για το τέλειο μαύρισμα λοιπόν βρίσκεται στο αλάτι, στο αλάτι της Νεκράς Θάλασσας που εδώ και εκατοντάδες χρόνια φροντίζει την επιδερμίδα σε βάθος. Πριν εκδράμεις λοιπόν σε κάποια παραλία, πέρνα μία βόλτα από την Κηφισιά (Κυριαζή 16, Κηφισιά) όπου το ολοκαίνουργιο κατάστημα Rivage σε περιμένει γεμάτο θησαυρούς και –γιατί όχι- κλείσε ένα ραντεβού για να σε περιποιηθούν οι εκπαιδευμένοι αισθητικοί της Rivage πριν τις διακοπές σου.  Ακόμη κι αν σου πέφτει μακριά το κατάστημα, σύντομα θα μπορείς να κάνεις την παραγγελία σου στο Rivage Online Store! Μέχρι τότε ακολούθησε τη Rivage στο Facebook & το Instagram έτσι ώστε να μαθαίνεις τα πάντα για τα προϊόντα- θησαυρούς- από τη Νεκρά Θάλασσα.




Πηγή