Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Το μυστικό για να μείνει για πάντα νέα η μαμά σου!

Οι μαμάδες είναι οι πρώτες και πιο σημαντικές γυναίκες της ζωής μας. Είναι αυτές που 9 ολόκληρους μήνες μας κουβαλούσαν και αυτές που ό,τι κι αν συμβεί θα είναι δίπλα μας. Γι αυτό το λόγο, τις αγαπάμε, τις φροντίζουμε και θέλουμε να μείνουν για πάντα ακμαίες και νέες! Ήρθε η ώρα λοιπόν, να τους χαρίσουμε το δώρο που τους αξίζει και θα τις κάνει να μείνουν για πάντα νέες…

Μετά τα γονίδια και το DNA (στα οποία δεν μπορούμε να επέμβουμε), η βλαβερή UV ηλιακή ακτινοβολία, η ατμοσφαιρική ρύπανση, το κάπνισμα, ο καθημερινός αγχωτικός τρόπος ζωής και η κακή διατροφή είναι μόνο μερικοί από τους παράγοντες που αυξάνουν την παραγωγή ελευθέρων ριζών και προκαλούν βλάβες στα κύτταρα & τις πρωτεΐνες (κολλαγόνο, ελαστίνη) του δέρματος γεγονός, που πρακτικά οδηγεί σε γήρανση της επιδερμίδας.

Ποια είναι η λύση; Εκτός από την απαραίτητη κατανάλωση νερού, τη χρήση αντηλιακού σε καθημερινή βάση και τη γενικότερη αλλαγή του τρόπου ζωής, η λήψη κατάλληλων θρεπτικών συστατικών μέσω της διατροφής ή ενός εξειδικευμένου συμπληρώματος διατροφής, όπως το Perfectil Platinum (που ειδικεύεται και καινοτομεί στον τομέα της αντιγήρανσης) μπορεί να καθυστερήσει την εμφάνιση των πρώτων σημαδιών γήρανσης εύκολα και αποτελεσματικά.

Πώς γίνεται αυτό; Χάρη στα μοναδικά συστατικά του, το Perfectil Platinum ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και καθυστερεί τόσο τη φθορά του, όσο και της ελαστίνης του δέρματος, παρέχει ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία, εξασφαλίζοντας καλή ροή του αίματος στο δέρμα και κάνοντάς την επιδερμίδα, με αυτό τον τρόπο, πιο υγιή, λαμπερή, λεία, σφριγηλή και ενυδατωμένη. Και όλα αυτά παίρνοντας 2 ταμπλέτες… μετά το φαγητό.

Μάλιστα, μελέτη που διεξήχθη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο St. Jacques της Μπεζανσόν, ένα από τα σημαντικότερα κέντρα δερματολογικής έρευνας της Γαλλίας και δημοσιεύτηκε στο Clinical Interventions in Aging (Νοέμβριος 2013), σε 80 γυναίκες, έδειξε ότι το Perfectil Platinum μπορεί να βοηθήσει στην προστασία του δέρματος από τα σημάδια της γήρανσης που προκαλούνται ακόμη και λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Συγκεκριμένα, το Perfectil Platinum εμπόδισε την αύξηση της τραχύτητας της επιδερμίδας, την επιδείνωση των λεπτών ρυτίδων και τη μείωση του πάχους του δέρματος. Πρόκειται για την 1η έρευνα παγκοσμίως που δείχνει ότι ένα συμπλήρωμα ομορφιάς με μικρο-θρεπτικά συστατικά (Perfectil Platinum της Vitabiotics) μπορεί να συμβάλλει στην πρόληψη των επιπτώσεων του χειμώνα στη γήρανση του δέρματος.

 


Πηγή