Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Το μυστικό για να πετύχεις ένα εύκολο no-makeup μακιγιάζ σύμφωνα με τη Victoria Beckham

Τα τελευταία χρόνια το no-makeup μακιγιάζ έχει επιστρέψει δυναμικά στις πασαρέλες και τις ζωές μας -και αν με ρωτάς, πολύ μας αρέσει. Σκοπός τους συγκεκριμένου look είναι να δείχνουμε εντελώς άβαφες, πολύ φυσικές, χωρίς να δείχνουμε πως έχουμε επιβαρύνει την επιδερμίδα μας με περιττά προϊόντα. Ποια είναι όμως τα μυστικά για να το πετύχουμε; Η Victoria Beckham μας δίνει τη δική απάντηση.

Η Posh μίλησε στο βρετανικό Elle και αποκάλυψε το μυστικό της για το πώς πετυχαίνει εύκολα, μόνη της ένα no makeup- makeup: «Αν μέσα στη μέρα μου δεν έχω να βγω ή να φωτογραφηθώ, τότε φοράω την ενυδατική μου και μετά το Morning Aura. Στην επόμενη συλλογή (που θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο) έχουμε δημιουργήσει μία διάφανη πούδρα που κλείνει τους πόρους και αφήνει απαλή την επιδερμίδα και αυτό είναι κάτι που πραγματικά έψαχνα και δεν μπορούσα να βρω».

Και συνεχίζει αναφέροντας χαρακτηριστικά για τη συλλογή της: «Νομίζω ότι η συλλογή μακιγιάζ μου δείχνει ότι δεν χρειάζεται να έχεις τόνους προϊόντων για να δείξεις πραγματικά όμορφη ή να πετύχεις ένα ολοκληρωμένο look.»

 

A post shared by Estée Lauder (@esteelauder) on Mar 10, 2017 at 7:00am PST

Το Morning Aura Illuminating Creme, που κυκλοφόρησε στην πρώτη συλλογή μακιγιάζ της Victoria Beckham x Estee Lauder είναι το multitasking beauty προϊόν που συνδυάζει τις ιδιότητες της ενυδατικής αλλά και του primer με λάμψη, αναδεικνύοντας τη φυσική λάμψη του προσώπου.

Victoria Beckham Estee Lauder fall 2016 makeup collection3


Πηγή