Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Το μυστικό για όγκο στα λεπτά και αδύναμα μαλλιά, σύμφωνα με τον hairstylist της Ariana Grande

Δεν θα σου το κρύψω! Έχω πολύ μαλλί, οπότε ποτέ δεν είχα πρόβλημα να αναζητήσω tricks και μυστικά για να δώσω όγκο στην τρίχα μου. Έχω, όμως, φίλες με πολύ αδύναμα και λεπτά μαλλιά, που αντιμετωπίζουν κάθε τρεις και λίγο αυτό το ζήτημα. Ψάχνουν το τέλειο tip για να αποκτήσουν- έστω και για μια μέρα- μαλλιά με υπέροχο όγκο και υφή.

5 tips για να κάνεις τα λεπτά μαλλιά σου να δείχνουν πλούσια, γεμάτα όγκο

Τι συμβαίνει στα λεπτά μαλλιά

Σίγουρα θα αναρωτιέσαι τι συμβαίνει στην τρίχα σου και είναι τόσο λεπτή κι αδύναμη. Θα σου εξηγήσω!

Τώρα το καλοκαίρι τα μαλλιά σου μοιάζουν να είναι ακόμα πιο λεπτά. Η αλήθεια είναι πως ο συνδυασμός του ιδρώτα, από την πολλή ζέστη, με την υγρασία του περιβάλλοντος κάνουν το τριχωτό της κεφαλής ακόμα πιο λιπαρό. Το αποτέλεσμα; Τα μαλλιά σου είναι πιο λεπτά, αδύναμα και flat από ποτέ.

Ναι! Μπορεί η πρώτη σκέψη που σου έρχεται στον νου να είναι τα πιο συχνά λουσίματα. Είναι δυνατόν, όμως, να λούζεσαι κάθε μέρα; Όχι, βέβαια! Άσε που δεν κάνει και καλό στην τρίχα σου αυτό.

Υπάρχουν κι άλλες λύσεις, λοιπόν! Για την ακρίβεια, ο προσωπικός hairstylist της Ariana Grande έχει το τέλειο tip για να δώσεις όγκο στα λεπτά μαλλιά!

Το tip του hairstylist της Ariana Grande

Ο Josh Liu αποκάλυψε πρόσφατα σε Instagram live του το πιο εύκολο και γρήγορο μυστικό για να δώσεις όγκο στα λεπτά και αδύναμα μαλλιά σου. Ποιο είναι το προϊόν που πρέπει οπωσδήποτε να διαθέτεις; Το dry shampoo!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande)

Ειδικότερα, ο Liu εξήγησε ότι πρέπει να ξεκινήσεις να ψεκάζεις με ξηρό σαμπουάν τις ρίζες των μαλλιών σου «δουλεύοντας» παράλληλα με τα χέρια σου τα μαλλιά.

«Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε λίγο περισσότερο dry shampoo στα σημεία που είναι πιο λαδωμένα. Αφήστε το ξηρό σαμπουάν να ‘’κάτσει’’ για δύο με πέντε λεπτά, έτσι ώστε να απορροφήσει την υπερβολική λιπαρότητα προτού το τρίψετε», είπε χαρακτηριστικά.

Δες, λοιπόν, και στην παρακάτω gallery μερικά dry shampoo, που θα σου φανούν πολύ χρήσιμα αν θες να ακολουθήσεις αυτό το tip!

Πώς θα παραμείνει για ώρες ο όγκος

Η διαδικασία δεν τελειώνει εκεί για τον Josh Liu. Ο hairstylist της Ariana Grande προτείνει να συνεχίσεις χρησιμοποιώντας το σεσουάρ και περνώντας το μία φορά γύρω από το κεφάλι σου.

Τέλος, βάλε και λίγη λακ για να διατηρηθεί ο όγκος στα μαλλιά για περισσότερες ώρες και… είσαι πανέτοιμη!




Πηγή