Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Το μυστικό της Ελένης Μενεγάκη για ξεκούραστο βλέμμα και εφέ lift στο πρόσωπο

Το beauty φετίχ της Ελένης Μενεγάκη είναι αδιαμφισβήτητα το κραγιόν. Δεν πρέπει να υπάρχει εκπομπή, δημόσια εμφάνισή της ή post στο Instagram που να μη φορά κραγιόν, ιδιαίτερα σε ροζ ή φούξια αποχρώσεις. Ωστόσο, σε μια πρόσφατη δημοσίευσή της, αυτό που παρατηρήσαμε και μας ενθουσίασε δεν ήταν το lipstick της, αλλά… το εντυπωσιακό βλέμμα της.

Δεν μιλάμε, φυσικά, για τα υπέροχα γαλανά μάτια της, αλλά για το tip που εφάρμοσε, ώστε να δείχνει ξεκούραστο το βλέμμα της. Ειδικότερα, η ξανθιά παρουσιάστρια πόζαρε με ένα κομψό floral φόρεμα σε aqua αποχρώσεις και εντυπωσιακό μακιγιάζ στο οποίο είχε φροντίσει να δημιουργήσει εφέ eye lift και την αίσθηση φρεσκάδας στην περιοχή γύρω από τα μάτια.

Πώς το κατάφερε αυτό; Το μυστικό της δεν είναι άλλο από το highlighter. Η Ωραία Ελένη έβαλε λάμψεις στο κόκαλο του φρυδιού και αμέσως άλλαξε ολόκληρη η όψη του προσώπου της. Ναι, σίγουρα η παρουσιάστρια δεν θέλει και πολύ κόπο για να εντυπωσιάσει, γιατί είναι από μόνη της μια κούκλα, αλλά με αυτό το make up tip της απογείωσε όλο το look.

Στην παρακάτω gallery μπορείς να δεις και τις τρεις φωτογραφίες που δημοσίευσε η πανέμορφη Ελένη Μενεγάκη και… να τις παρατηρήσεις καλά. Θα καταλάβεις πως το trick της για τέλειο βλέμμα και εφέ lift είναι πανεύκολο. Μπορείς άνετα να το κάνεις στην καθημερινότητά σου!

Διάβασε ακόμα: Μάθε κάθε πότε πρέπει να αντικαθιστάς το beauty blender σου

 


Πηγή