Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

Το μυστικό της Φαίης Σκορδά για να αναβαθμίσεις την ψηλή αλογοουρά σου

Η Φαίη Σκορδά είναι μια από τις πιο αγαπητές παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης και αυτό καθόλου τυχαίο δεν είναι. Το μπρίο, η αμεσότητα, η γλυκύτητα και η ευγένειά της γοητεύουν σε χρόνο dt τον φακό και όλους τους τηλεθεατές που την παρακολουθούν. Και- εννοείται- η ομορφιά της.

Βλέπεις, η Φαίη είναι μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα και ειδικά για εμάς τα κορίτσια αποτελεί τεράστια έμπνευση. Μας αρέσει να παρακολουθούμε καθημερινά τις στυλιστικές και beauty επιλογές της και να τις αντιγράφουμε! Και αυτό ακριβώς πάθαμε με ένα πολύ πρόσφατο χτένισμα που έκανε η ξανθιά παρουσιάστρια.

Η αγαπημένη Φαίη δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram και εμείς δεν μπορούσαμε να πάρουμε τα μάτια μας από τα μαλλιά και την ψηλή αλογοουρά της. Τι είχε αυτό το ponytail; Είχε μια μικρή λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά και το αποτέλεσμα ήταν πολύ πιο ενδιαφέρον.

Ειδικότερα, η ψηλή αλογοουρά της Φαίης Σκορδά είχε και τρεις μικρές γαλλικές πλεξούδες, που έδιναν ένα… πιο παιχνιδιάρικο twist σε όλο το χτένισμα. Και όχι μόνο! Η αλογοουρά ήταν πιασμένη με ένα υπέροχο κίτρινο scrunchie, που πολύ μας άρεσε. Στην παρακάτω gallery μπορείς να δεις προσεκτικά το high ponytail της παρουσιάστριας του ANT1 και να το δοκιμάσεις στα δικά σου μαλλιά ευθύς αμέσως. Είναι μια αλογοουρά ιδανική για κάθε περίσταση. Κάνε τη στην παραλία, στη δουλειά ή στο bar που θα πας με τις κολλητές σου και… να περιμένεις «βροχή» τα κολακευτικά σχόλια.

Διάβασε ακόμα: 10 προϊόντα για το σώμα που μυρίζουν… καλοκαιρινή φρεσκάδα


Πηγή