Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Το νέο μανικιούρ της Margot Robbie είναι τόσο chic αλλά καθόλου… αναμενόμενο

Όσο μέναμε σπίτι δοκιμάσαμε μόνες μας τα πάντα όσον αφορά τις συνταγές ομορφιάς και την περιποίηση των νυχιών μας. Όχι, δηλαδή, ότι είχαμε και άλλη επιλογή. Με σκοπό να αναπτερωθεί το ηθικό και η διάθεσή μας από όλες τις «βαριές» ειδήσεις που ακούγαμε καθημερινά, οι περισσότερες από εμάς διαλέγαμε φωτεινά χρώματα και αισιόδοξα σχέδια στο μανικιούρ μας, ενώ παρακολουθούσαμε πιστά όλες τις νέες τάσεις στο Instagram, αλλά και τις stars για να δούμε τι ακριβώς κάνουν.

Και να που τώρα, μετά καραντίνας, το μάτι μας έπεσε στην αγαπημένη ηθοποιό, Margot Robbie, και στο νέο- ομολογουμένως, όχι και τόσο καλοκαιρινό- μανικιούρ της. Κόντρα στο μήνα Μάιο και στην καλοκαιρία που υπάρχει (εντάξει, όχι τόσο αυτές τις μέρες), η 30χρονη ηθοποιός έβαψε τα νύχια της σε ένα σκούρο, μουντό χρώμα, που σίγουρα θα περιμέναμε να δούμε τους χειμερινούς μήνες.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

?

A post shared by @ margotrobbie on

Όπως βλέπεις, η φωτογραφία της «φωνάζει» καλοκαίρι με ένα λαχταριστό καρπούζι στα χέρια και ένα υπέροχο jungle τοπίο από πίσω της, αλλά τα νύχια της Margot μόνο καλοκαίρι δε θυμίζουν. Η ηθοποιός επέλεξε ένα βουργουνδί χρώμα για τα νύχια της, το οποίο σίγουρα θα επιλέγαμε να κάνουμε τα Χριστούγεννα και να το συνδυάσουμε με τη βελούδινη στέκα και το μαύρο ζιβάγκο μας, αλλά δύσκολα θα το επιλέγαμε για να μας «συνοδεύσει» στις καλοκαιρινές μας διακοπές.

Αυτή είναι η πρόταση της Margot Robbie την οποία κι εσύ μπορείς να ακολουθήσεις, αν είσαι τόσο τολμηρή και ανατρεπτική όσο εκείνη και επιζητάς να κάνεις εντύπωση σε κάθε εμφάνισή σου. Δες στην παρακάτω gallery μερικά βερνίκια που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το μανικιούρ της ηθοποιού και… μη χάνεις χρόνο!

Διάβασε ακόμα: Πώς θα σταματήσεις να δαγκώνεις τα χείλη σου;




Πηγή