Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Το νέο χρώμα μαλλιών της Lucy Hale είναι ό,τι πιο chic είδαμε τελευταία

Βρισκόμαστε ήδη στα μέσα του Φεβρουαρίου του 2021 και από την αρχή του έτους το είχαμε υποψιαστεί. Ποιο; Πως και φέτος ολοένα και περισσότερες celebrities θα πειραματιστούν με τα μαλλιά τους. Είτε με το χρώμα, είτε με το κούρεμα. Το έκαναν, άλλωστε, πάρα πολλές το 2020 και από ό,τι φαίνεται και αυτήν τη χρονιά θα συνεχιστεί η συγκεκριμένη τάση.

Ως τώρα έχουμε δει τη Margot Robbie και την Katy Perry να κάνουν δραστικές αλλαγές και από ξανθές να γίνονται μελαχρινές εντυπωσιάζοντάς μας θετικά. Πριν λίγες μέρες μία ακόμη star προχώρησε σε μεταμόρφωση και αυτή δεν είναι άλλη από τη Lucy Hale.

Η νεαρή ηθοποιός μάς είχε συνηθίσει το τελευταίο διάστημα με ένα super chic καρέ με κατάμαυρα μαλλιά, που -ομολογουμένως- κολάκευε ιδιαίτερα το πρόσωπό της. Μόνο που τώρα… διατήρησε το καρέ, άλλαξε εντελώς, όμως, χρώμα στα μαλλιά της.

Η Lucy Hale πήγε κόντρα στα «πρέπει» που λένε πως τον χειμώνα σκουραίνουμε τα μαλλιά μας (πόσο να τα σκουρύνει, άλλωστε) και έγινε… ξανθιά. Όχι πλατινέ ξανθιά, βέβαια. Η ηθοποιός έκανε όλα τα μαλλιά σε ξανθό της άμμου και είναι πιο cute και elegant από ποτέ. Να, δες…

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Lucy Hale (@lucyhale)

Η αλλαγή στο χρώμα μαλλιών είναι δραστική, αλλά της ταιριάζει πάρα πολύ! Αυτή η απόχρωση είναι σαν να την έχει «φιλήσει» ο ήλιος, ενώ αναδεικνύει απίστευτα τη σταρένια επιδερμίδα της. Ρίξε τώρα και μια ματιά στην παρακάτω gallery να θυμηθείς τα προηγούμενα hair looks. Θα διαπιστώσεις πως ό,τι κι αν κάνει η Lucy Hale θα είναι πάντα απλά υπέροχη!

Διάβασε ακόμα: 10 leave-in conditioners για να «σώσεις» τα μαλλιά σου από το τσουχτερό κρύο




Πηγή