Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Το νέο beauty look της Zendaya είναι ό,τι πιο όμορφο και δροσερό έχουμε δει

Μπορεί οι καλοκαιρινές διακοπές να έλαβαν τέλος και όλες να έχουμε επιστρέψει στην καθημερινότητά μας, όμως οι ζέστες του Σεπτεμβρίου μάς επιτρέπουν να δώσουμε μια μικρή παράταση στην αγαπημένη μας εποχή με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Να, για παράδειγμα, η Zendaya αποφάσισε να παρατείνει το καλοκαίρι της δημιουργώντας ένα super fresh και νεανικό beauty look.

Ο χαμαιλέοντας της ομορφιάς- όπως πολλοί την έχουν χαρακτηρίσει- δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει με ένα hair look, που κάτι μας θύμισε (θα σου εξηγήσουμε στην παρακάτω gallery), αλλά και μας ενθουσίασε παράλληλα. Και το μακιγιάζ της, όμως, είναι πολύ δροσερό!

Ειδικότερα, η Zendaya πόζαρε με εντυπωσιακές box braids με έντονη χωρίστρα και επιδερμίδα που έλαμπε ολόκληρη. Το χτένισμά της έχει τις ρίζες του στην εποχή των 90’s και εκπέμπει μια δυναμική. Για να το «ησυχάσει», λοιπόν, επέλεξε να ολοκληρώσει την εμφάνισή της με ένα νεανικό make up look.

Έχοντας υπέροχα μαυρισμένη επιδερμίδα, φαίνεται ότι η Zendaya χρησιμοποίησε μια βάση για άψογο αποτέλεσμα, ρουζ στα ζυγωματικά, αρκετές στρώσεις μαύρης μάσκαρα και ένα λαμπερό lip balm. Το τέλειο beauty look ολοκλήρωσαν τα υπέροχα και καλοσχηματισμένα, πλούσια φρύδια της. Και κάπως έτσι η Zendaya μάς απέδειξε ότι οι πλεξούδες και κυρίως το glowy skin δεν έχουν εποχή και δεν είναι μόνο για το καλοκαίρι! Είναι για πάντα…

Διάβασε ακόμα: Αυτά τα hair accessories μπορείς να συνδυάζεις με τη μάσκα σου το φθινόπωρο


Πηγή